自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

最後5分鐘,即係靚湯一早知果個係高收成?夾埋古烈冶(扮儍)連同巫其男騙高收成?

大宅

回覆 HappyHappyMa 的帖子

睇唔明...睇少少又唔睇,,,個人覺得唔好睇,,,,,

伯爵府

我覺得係

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

有時有d亂

侯爵府

trendy007 發表於 22-5-13 12:12

我覺得係

咁分分鐘靚湯生cancer 都係假,古列治燒灌溉系統都係假,全部加加埋埋都係想逐D逐D騙高收成D錢。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

HappyHappyMa 發表於 22-5-13 12:51
咁分分鐘靚湯生cancer 都係假,古列治燒灌溉系統都係假,全部加加埋埋都係想逐D逐D騙高收成D錢。
...

會唔會為左報復當年高收成趙完鬆?

侯爵府

docomo 發表於 22-5-13 12:59
會唔會為左報復當年高收成趙完鬆?

咁當年高收成確實賤格,明知唔會同人地一齊,重要食左人地,重不辭而別,抵佢比人玩。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

HappyHappyMa 發表於 22-5-13 13:12
咁當年高收成確實賤格,明知唔會同人地一齊,重要食左人地,重不辭而別,抵佢比人玩。
...

咪係
尋晚睇完果集心諗原來高收成當年咁衰,而家又埋靚湯身,
都已經有老婆啦,個老婆仲要算好,
真無品。

男爵府

HappyHappyMa 發表於 22-5-13 12:05
最後5分鐘,即係靚湯一早知果個係高收成?夾埋古烈冶(扮儍)連同巫其男騙高收成? ...

似係

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

HappyHappyMa 發表於 22-5-13 12:05
最後5分鐘,即係靚湯一早知果個係高收成?夾埋古烈冶(扮儍)連同巫其男騙高收成? ...

係~

但高收成老婆又係巫其男年青時ge女神,如果巫其男再發動攻勢奪取芳心,高收成隨時人財兩失
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

本來學覺得套戲有啲婆媽老土,但尋日最尾呢個轉彎位又幾得喎。
我之前無留心睇,唔覺有俾觀眾hints 佢地夾埋騙高收成,諗緊有冇啲唔連戲嘅劇情。

侯爵府

Ononluk 發表於 22-5-13 13:45
我之前無留心睇,唔覺有俾觀眾hints 佢地夾 ...

唔連戲暫時唔覺,唯獨靚湯同巫kiss(高收成扮),佢個表情似知道佢係真高收成。

子爵府

係喎,突然對呢套野改觀劇情即刻唔老土,勁!

水晶宮

係啦! 突然一個反高潮. 阿治正常晒

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

HappyHappyMa 發表於 22-5-13 14:03
唔連戲暫時唔覺,唯獨靚湯同巫kiss(高收成扮),佢個表情似知道佢係真高收成。
...

照尋晚最尾嘅劇情睇,靚湯應該一早知道佢係真嘅高收成 ,因為根本係湯設個局畀佢入撘。

珍珠宮

畀面勳章

我覺得似係夾埋

首頁

尾頁

跳至