跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

消 息 : 全 港 小 學 幼 稚 園 明 起 停 課 兩 周
2009-06-11 HKT 12:29
行 政 長 官 曾 蔭 權 主 持 流 感 大 流 行 督 導 委 員 會 , 即 將 會 見 傳 媒 。 消 息 指 , 政 府 決 定 全 港 小 學 、 幼 稚 園 及 幼 兒 中 心 , 明 天 起 停 課 兩 星 期 。

別墅

聖保祿學校再有多11名學生感染豬流感

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好彩YY無報今個月返n1,如果唔係就入哂肉

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-11 13:46 發表
好彩YY無報今個月返n1,如果唔係就入哂肉

me too!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉!好似話10-11月係高鋒期喎!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

確診女生胞弟學校如常上課
(明報)2009年6月11日 星期四 11:45
確診感染甲型H1N1流感的聖保祿學校一名中四女生,其胞弟就讀的九龍塘宣道小學,所有學生要戴口罩。

九龍塘宣道小學今早如常上課,校方規定,全校學生都要戴口罩上學,而校方在開課前,亦全面加強校內地方清潔及消毒,今日未有大批學生請假。

該校校長關美梅表示,已聯絡男生的母親,得悉他健康狀況良好,但會按衛生防護中心 的建議,要求男生接受隔離。由於學校正舉行考試,他在完成隔離後,會獲安排補考。

(即時新聞)
佢呀媽,痴媽根

別墅

我覺得會繼續停落去,提早放暑假囉!!
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

王國長老

原帖由 bonnielhp 於 09-6-12 15:51 發表

yes~今日學校都通知我攞定summer功課

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-12 16:15 發表

yes~今日學校都通知我攞定summer功課

吓!咁快...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 bonnielhp 於 09-6-12 15:51 發表

如果繼續停課, 2兄弟唔返學, 我仲更加唔使旨意搵工

王國長老

原帖由 小倩 於 09-6-12 20:53 發表

啱你啦,你話申請埋屋先嘛

珍珠宮

2024年龍年勳章

小倩乜你quit左份工咩? 學校開唔開呀? 如果有得interview送返學枚托一段時間羅.

原帖由 小倩 於 09-6-12 20:53 發表

希望每天開心渡過 ;-)

首頁

尾頁

跳至