潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Hyssss 發表於 22-6-18 11:57
咁佢同你查完機之後點講呀?佢肯同你check 機都positive la
其實SA點同客人處理spending 問題真係無hard a ...

查完機之後無,跟住我就話咁有無Garden Party,佢又走去查,查咗一陣叫我坐低,話剛剛有返貨,佢幫我慢慢睇睇,之後就去抱出咗個30 canvas俾我,然後之後送我走時,佢都有講咗句,會幫我繼續留意bolide同埋我早幾日官網爭啲拍到個紅色bolide,比錢時hang咗,之後買唔到,我同佢訴苦

同佢相處好舒服呀,佢無好hard sell我貴價野,同埋雖然尋日見第二次,但佢有記得我第一次去巡舖時搵嘅手套扣,有幫我hold起咗呀,另外佢知我鍾意粉紅色,有啲items我原本等佢出黎時自己都望到想睇,但我未講佢都已經拎黎推介我,仲有主動入倉搵咗啲可愛小飾物俾我,我覺得佢超級好

別墅

聽落SA幾上心呀~ 我SA成日話會幫我留野但無一次有留過 明明我無要求留,係佢主動咁講。 真費解

珍珠宮

flyhigher 發表於 22-6-15 19:05
咁慢慢等啦
如果佢有心
有貨一定會通知你嘅

嘩真係承你貴言,SA真係幫我班到件過季貨呢個SA真係好有心,我入坑未夠一個月,佢已經留咗兩樣小物比我,真係令我好想繼續跟佢

男爵府

NoName 發表於 22-6-23 14:13
嘩真係承你貴言,SA真係幫我班到件過季貨呢個SA真係好有心,我入坑未夠一個月,佢已經 ...

恭喜晒呀~

H 有時就係咁

你以為冇可能嘅嘢
隔一排就黎無左件事
佢又會無喇喇彈出黎

希望天使 SA 會幫到你順利出袋!

珍珠宮

flyhigher 發表於 22-6-23 18:35
恭喜晒呀~

H 有時就係咁

真係好意外,最意外係SA記得我呀

wcpcelia    發表於 22-6-25 14:57

別墅

第一次去買左Candy Sandle,我話都鐘意買小物件 就留左WhatsApp比我。

次後一次去買香水,矩仲叫我買細奶支試下味先,呢位Sa似乎係以退為進型(emoji)

再下一次買左Twilly雖然未出袋我又真係好鐘意買呢D小物,我就順便話袋仔都岩架有可以睇睇 矩答「我想出到包包最好跟定一位sales既 你要加油呀」

首頁

尾頁

跳至