1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無人黎緊要報K1 ?想報小朋友搵比較 HAPPY SCHOOL既幼稚園
有無咩推介,如果有WHATSAPP GROUP就最好!

大宅

spurtsang 發表於 22-6-13 11:05
請問有無人黎緊要報K1 ?想報小朋友搵比較 HAPPY SCHOOL既幼稚園
...

兆彼,啟思

複式洋房

回覆 kathywong12 的帖子

呢兩間唔係出名比較學術?

大宅

spurtsang 發表於 22-6-18 21:58

呢兩間唔係出名比較學術?

保良局個d會學術少少

複式洋房

THANKS!

大宅

...

青彼!識人話老師有愛心,小朋友返學好開心好鍾意返學!

男爵府

兆彼, 青彼都係HAPPY SCHOOL

複式洋房

...

小朋友讀咗啟思,但老師質素今年好參差!
聽其他家長講好多助教升咗做班主任,舊學校嘅老師走晒。。。行政永遠都好混亂(emoji)
雖然話係Happy School,但就我小朋友嗰班嘅老師嚟講要個小朋友做得好,就要用條件嘅方黎同佢交換,以happy School自主教學模式唔太相同(emoji)都幾失望!

最緊要佢哋防疫其實做得唔係太好,每日返學淨係叫你填手冊,有冇確診做吓樣,要靠自律。班主任仲叫我做好心理準備(emoji)眼見老師唔係個個戴好口罩,成日都見到個鼻(emoji)
如果要好好防疫就唔建議揀佢啦⋯⋯

當然實有家長話佢係一間好好嘅學校,但起碼我自己小朋友讀過之後唔覺得係。。。。

首頁

尾頁

跳至