自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

睇完霞姨個post,異性好似真係差啲、開始發育時期就要避忌、同性子女就無上限

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

仔女都係10歲前唔拖手。 坐大髀,攬攬錫錫更加早有冇再咁做。咀咀從未試過。

侯爵府

回覆樓主:

我大仔12歲,仲好低b, 每晚臨瞓都仲要錫一啖,出街都仲拖住我。不過我估上左中學就未必再會,小學雞可能無問題。

侯爵府

一人之下 發表於 22-6-18 23:32
我大仔12歲,仲好低b, 每晚臨瞓都仲要錫一啖,出街都仲拖住我。不過我估上左中學就未必再會,小學雞可能無 ...

絕對係,我個仔由細到大我都鍾意攬佢錫佢,直到小六都仲可以睇佢沖涼,自從升上中一後已經冇哂以上嘅嘢做了,個時我好唔開心㗎,仲四周圍問啲朋友佢哋啲仔囡係咪咁,佢哋都係話一上咗中學就唔俾父母攬佢同錫佢,我好懷念BB時抱佢嘅感覺。

公爵府

無論男女,一發育就盡量唔會

大宅

回覆樓主:

我女就黎16歲,仲可以攬攬錫錫,我喺佢3歲時就已經同佢講,希望佢18歲28歲38歲都拖住我去街街。

公爵府

telfast 發表於 22-6-19 00:04
我女就黎16歲,仲可以攬攬錫錫,我喺佢3歲時就已經同佢講,希望佢18歲28歲38歲都拖住我去街街。
...
你係啊媽就問題唔大。做老豆就難咯

水晶宮

cibewong 發表於 22-6-18 23:51
絕對係,我個仔由細到大我都鍾意攬佢錫佢,直到小六都仲可以睇佢沖涼,自從升上中一後已經冇哂以上嘅嘢做 ...

你仔算bb,我朋友個仔三年級就手都唔俾拖

水晶宮

我大仔12歲,仲好低b, 每晚臨瞓都仲要錫一啖,出街都仲拖住我。不過我估上左中學就未必再會,小學雞可能無 ...

好好吖、佢俾我錫佢但唔肯主動錫我

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

我仔9歲,我日日有攬住錫,有時佢會主動錫我 雖然係薯d蠢d,但個樣太可愛,一放工番屋企一定攬住錫啖先

公爵府

我大仔中三細仔中一,兩個出街都會拖/撓住我,細仔仲會錫我面珠,哥哥叫先會錫,兩個間中會去我床訓隔離傾計,兩個沖涼都唔會關實門有拉浴簾,沖完涼光豬出廳著衫褲,兩個頭髮一向係我剪開,升中我帶佢地出去剪佢地都唔想,想我繼續幫佢地剪(我唔係專業剪髮)佢哋大得好快,而家青春期好多時好激心,但一出街都會拖著我,果刻心情都好返d
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

男爵府

luckybaby2011 發表於 22-6-18 23:27
睇完霞姨個post,異性好似真係差啲、開始發育時期就要避忌、同性子女就無上限
...

我會親密到生命終結時(只要佢願意)

男爵府

luckybaby2011 發表於 22-6-18 23:27
...

我仔小三 重好親密

男爵府

陪月勳章

我仔十歲
肥肥白白又多頭髪
眼又大咀又細
望住佢就覺得好可愛好幸福
日日都抱下佢,攬下佢,錫下佢

男爵府

回覆樓主:

亞媽心目中,仔女幾多歲都仲係BB黎嘅。
生仔女果陣已經預知會有唔再親密的一日,所以細個有得拖就拖,有得錫就錫,每次都當最後一次,到佢哋唔再俾自己攬攬錫錫果陣冇咁Hurt.
因為呢一日幾時來臨,唔到父母話事,同埋有啲親子互動日日做就好地地,隔一排就會唔慣。

珍珠宮

...

同性子女都有上限,我覺得十五歲係臨界點。十四歲嗰個都會和我擁抱,七歲嗰個要坐大脾和玩「直升機」,但最大嗰個自十五歲開始最多都係give me five 。

伯爵府

回覆樓主:

我大仔比你鍚,叫佢鍚會用面碰一下我,只限媽媽,第二個叫佢錫,全話唔好
細仔熱情啲,口成日說愛我,我會錫佢面,佢也錫我面
我幼稚園已教佢哋,任何人都不准咀咀錫,所以我們都不會咀咀錫,我唔想孩子習慣有咀咀錫,四大長老嚟又咀咀。
暫時2個一齊沖涼,仲痴媽媽,但大嘅比較獨立,有時會說,我十歲就唔比你拖,11歲就自己一間房之類(雖然每次講時年紀都不一)但聽到佢有大個嘅心理準備

伯爵府

Xmas吸收勳章

shop_baby 發表於 22-6-19 00:43
我大仔中三細仔中一,兩個出街都會拖/撓住我,細仔仲會錫我面珠,哥哥叫先會錫,兩個間中會去我床訓隔離傾 ...

中三沖完涼仲光豬喺廳著呀?我女自從自己識著衫之後我一定要佢喺廁所著好先好出來雖然佢依家仲係讀緊K3

男爵府

我仔都係咁!不過另一方面,佢抗拒我去學校接佢,覺得小六應該自行上學放學,否則仲係BB

其實佢真係好BB, 唔知點返中學

伯爵府

shop_baby 發表於 22-6-19 00:43
我大仔中三細仔中一,兩個出街都會拖/撓住我,細仔仲會錫我面珠,哥哥叫先會錫,兩個間中會去我床訓隔離傾 ...

中三沖完涼仲剝光豬出廳先著衫

首頁

尾頁

跳至