夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Macusmama 發表於 22-7-12 11:05
你講,我又講..男人樣的太子有一個叫TANG翠雯,唔係明星那位...無職業,賭錢叻叻,又係搞人老公,因自己離了婚, ...
那個女人你識?

複式洋房

Macusmama 發表於 22-7-12 11:05
你講,我又講..男人樣的太子有一個叫TANG翠雯,唔係明星那位...無職業,賭錢叻叻,又係搞人老公,因自己離了婚, ...

男人就係唔理好醜肥瘦,係女人就可以

複式洋房

蠢蠢豬 發表於 22-6-19 18:28
應該話依加尼個世代d女人太開放,太不知廉恥

不如鬧下d男人啦

webarebears123b    發表於 22-7-21 23:01
cathngai    發表於 22-7-14 19:12

男爵府

carcar0909 發表於 22-7-9 18:40
我都知一個喺懲教署做嘅,十幾年前拆散一家四口。人哋老婆後尾cancer死埋,佢同個衰男人名正言順做夫婦不 ...
睇 下 佢 八 字 咪 知 。一 個 大 運 十 年 ,多數 人 一 生 行 好 運 的 大 運 只 一 至 兩 個 。 現 在 小 三 開 心 緊 ,睇 怕 算 是 行 緊 好 運 ,甘 ,即 是 說 ,接 下 來 的 另 一 兩 個 十 年 大 运 ,有 機 行 衰 運 。到 行 衰 運 個 十 年 廿 年 大 運 時 ,報 應 咪 來 囉 。

命 運 一 早 已 由 上 天 注 定 ,否 則 師 傅 點 會 批 到 人 何 時便 有 什 幺 事 發 生 ? 既 然 現 在 作 孳 多 ,天 理 循 環 ,咪 影 向 將 來 小 三 自 身 及 其 摯 親 身 上 ,屆 時 好 運 變 衰 運 ,原 本 衰 運 ,便 更 加 衰 囉 。
若 然 未 報 ,時 辰 未 到

男爵府

Ling130 發表於 22-6-26 00:06
我哋本身有一層樓,不過事發後轉緊我名
一 個 女 人 ,已 不 是 初 出 茅 盧 ,找 一 個 男 人 ,始 終 從 经 濟 著 眼 ,起 碼 要 照 顧 到 現 在 及 將 來 生 活 ,好 現 實 。如 果 個 男 人 又 老 又 無 少 少 錢 益 個 女 人 ,個 女 人有 方 法 釣 得 你 老 公 ,她 也 有 方 法 鈎 到 第 二 個 男 人 。
始 終 ,對 於 已 過 愛 情 至 上 的 女 人 而 言 ,生 活 是 好 現 实 的 。愛 情 ,不 是 不 要 ,但 能 否 長 久 ,便 要 看 現 實 面 啦

男爵府

何 況 仲 激 到 大 婆 死 了 ,成 條 人 命 ,小 三 作 的 孳 何 其 深 ,睇 怕 都禍 延 她 自 己 及 下 三 代 了

珍珠宮

20150618bb 發表於 22-7-12 15:27
那個女人你識?
我唔識架,只知佢係CLUB場識我前夫的.唔係後生女囉...原來前夫喜歡男人樣的女人...肥肥地...拋夫棄仔的女人囉...有黑社會底...古語有說,邪牌愛差人係無錯的...

珍珠宮

蠢蠢豬 發表於 22-7-13 01:11
男人就係唔理好醜肥瘦,係女人就可以
我比佢張相我好多唔識的GROUP友睇,佢地即問:男人黎架?
哈哈...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Macusmama 發表於 22-7-15 13:59
我唔識架,只知佢係CLUB場識我前夫的.唔係後生女囉...原來前夫喜歡男人樣的女人...肥肥地...拋夫棄仔的女人 ...
甘..你已經講左你前C6做什麼工作

大宅

irisf 發表於 22-7-14 19:00
一 個 女 人 ,已 不 是 初 出 茅 盧 ,找 一 個 男 人 ,始 終 從 经 濟 著 眼 ,起 碼 要 照 顧 到 現 在 ...
你講得啱,唔係個越南女人三十歲多啲,話鍾意個五十七歲嘅男人,重話自己係假結婚留係香港,前夫冇感情,而且經濟環境唔係咁好,所以離婚搵到C6呢個豬頭,有樓有錢俾佢,咁多年都話真心跟佢,想C6離婚娶佢,直至比我發現即時主動同C6分手,大前提係個女人已經攞咗層樓係佢名下啦,係啲老男人先信自己有魅力

大宅

BK Milk勳章

Kitty34567 發表於 22-7-11 22:18
回覆 Cherry2012 的帖子

我又識一個小3叫Eva,都係有個女,元朗?

我又識一個小3叫Eva姓Yeung,都係有個女,元朗定屯門

複式洋房

回覆 蠢蠢豬 的帖子

我前夫同個小三一齊,個小三知道我前夫有老婆有小朋友都仍然話要一齊,可以三人行,話冇要求我離開,真係多X謝晒

禁止訪問

大宅

cathngai 發表於 22-6-25 22:03
好老實講,你C6唔愛你, 佢只不過唔想冇咗頭家, 唔想失去個仔 ,亦唔想受到家人朋友自責。 同你維持婚姻 ...
大師心水好清

大宅

蠢蠢豬 發表於 22-6-20 12:54
我老公已表明唔會離婚

我朋友老公開頭都咁講,仲叫我朋友原諒佢,之後小三有咗BB,最後都離婚了

民房

man1214 發表於 22-7-18 17:34
我又識一個小3叫Eva姓Yeung,都係有個女,元朗定屯門
我識果個唔係姓Yeung

別墅

世界上有好多個Eva Lai,咁如果我咁啱係叫Eva Lai又住秀茂坪咪俾你害死!

人言可畏,收下把口,積下陰德啦!

被出軌唔係大曬,唔係咁就可以亂咁抹黑無辜嘅人咖!

伯爵府

回覆樓主:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至