自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Pls kindly PM to me, many thanks.

大宅

can u send me the details? THX~~

複式洋房

Pls send the information to me , Thx!

大宅

please pm me, thanks!
原帖由 cwk218 於 09-6-12 00:24 發表
我前年讀咗個degree, 主要是online讀書, 每個星期都有tutor堂上嘅, 但是唔需要做assignment, 只是每科都有online test, 一d都唔難嘅, 做晒大約10科到啦, send番d成績返去就可以等攞cert, 快嘅可以半年就得, 但是最長 ...

大宅

我都想要資料, please pm me, thanks!

珍珠宮

pls also PM to me, thanks!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 melody93949596 於 09-6-13 21:13 發表
我讀哥間最快, 如已有DIPLOMA就一年畢業
D老師全部係外國人, 有D係澳沖飛黎, 有D係FREELANCE 但都係受聘於大學...
全部要上晒正規大學既鐘數, 無遙矩, 逢星期五(晚)六(半日)日(全日) 係咁上堂
要做功課, GROUP ASSIG ...

可唔可以send d detail 比我呀

別墅

原帖由 小卓彥媽媽 於 09-6-16 13:28 發表

CWK218 - 如果你是媽媽的話,你喜歡你的仔女有「不勞而獲」的心嗎? 那有一些事情是不用努力; 便可以有回報?

你看你的所謂介紹; 就會有咁樣的回應了。若不是騙局的話,我也希望你三思才介紹,其他廣告我也可以容忍,但這 ...

好激喎! 我贊成你的意見! GOOD!

複式洋房

pls pm me, thanks

民房

I also interested, please PM me the details.

Many thanks

我前年讀咗個degree, 主要是online讀書, 每個星期都有tutor堂上嘅, 但是唔需要做assignment, 只是每科都有online test, 一d都唔難嘅, 做晒大約10科到啦, send番d成績返去就可以等攞cert, 快嘅可以半年就得, 但是最長 ...

禁止訪問

大宅

我都想要,唔該PM詳細資料給我,謝謝。

禁止發言

複式洋房

May I have the details too?
請PM資料給我。

大宅

醒目開學勳章

我收唔到呀, 可唔可以再pm呀? Tks.
BABY FACE          HONEY BABY

別墅

Please can you send the details to me? Thanks alot!

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Please PM me.

我前年讀咗個degree, 主要是online讀書, 每個星期都有tutor堂上嘅, 但是唔需要做assignment, 只是每科都有online test, 一d都唔難嘅, 做晒大約10科到啦, send番d成績返去就可以等攞cert, 快嘅可以半年就得, 但是最長期限都好似有3-5年去完成嘅,學費而家大約$45,000到啦

你有興趣我先send詳細資料俾你啦

男爵府

pls pm me for details, thanks.

子爵府

Please PM me.

禁止發言

首頁

尾頁

跳至