自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

6月尾儲左3張印花
買左6個日本潮牌拼布袋,比左張單9月去換
但今日清銀包見到張換領單d字已經白哂
仲要等到9月先換得
到時候咪乜字都冇哂
想個有冇Jm都試過咁?最後換唔換到?
我已經即刻影左相,但遲了,d字已經好淡
attach1/tmp/phpePWIxr

珍珠宮

mrscatcat 發表於 22-7-27 02:10
6月尾儲左3張印花
你聽日拎返張單去之前買野間7仔叫d職員幫你手登記左先la..如果佢地唔肯你直接拎店長

珍珠宮

2023年兔年勳章

6月尾儲左3張印花

你可以去返嗰間店搵經理幫忙,應該可以Copy比你嘅。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以前試過有同樣疑問,亦問過店員,佢話佢地係認住佢地寫既原子筆字喎!

不過,我自己心諗,咁馬虎? 都驚佢地唔認賬架,咁我都有影低相作後備既。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

6月尾儲左3張印花

放係影印機,用最深色影留底

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

呢d叫熱感紙, 遇熱會褪色, 你copy之後, 放在陰涼乾爽的地方, 就可以保存耐d。而家天氣太熱, 放在銀包焗住30幾度好快變無字天書

首頁

尾頁

跳至