婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實本身我自己無食開避孕藥
我最近食左笠避孕藥!
結果月頭梨一次m月中梨一次m
之後額頭仲係咁爆瘡
e+見到面又似想生,見到幾笠了
我好驚啊..........點算啊!
以前面無生過多過2笠既瘡
我e+好似[漢而濛]失調啊
我好煩啊...想睇中e...睇呢d...有無屯門附近中醫
醫呢d好叻嫁??????????
我做美容嫁!面咁樣點sale客呢!

大宅

Hello icekababy,

You can try this which is really good :

Pharmanex (Nu Skin) 草本營養

女士系列 - 平衡配方

女士系列平衡配方特別為成年(育齡)女性而研製,配方蘊含多種高效成分,有效改善因荷爾蒙變化所引起的健康問題、舒緩經前不適及促進理想雌激素代謝過程。

每2粒的營養成分含量:
500毫克 月見草油、250毫克 玻璃苣子油、250毫克 聖潔莓萃取物、100毫克 西蘭花粉末、40毫克 石榴萃取物、15毫克 亞麻籽木酚素、10毫克 染料木黃酮素

if you like to try just PM me

別墅

咁點食啊???係邊度汁呢D材料返梨呢?
原帖由 bbsa 於 09-6-11 11:06 PM 發表
Hello icekababy,

You can try this which is really good :

Pharmanex (Nu Skin) 草本營養

女士系列 - 平衡配方

女士系列平衡配方特別為成年(育齡)女性而研製,配方蘊含多種高效成分,有效改善因荷爾蒙變化所引起 ...

大宅

.

首頁

尾頁

跳至