懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

candy1127 - 係仔仔哦~
我20wks去照公立,
個screen好暗,而亞b仔又大左好多,
攣埋一舊,都睇得唔清楚,
但個醫生就好似好清楚咁,
叫我同老公幻想一下......
haha,都睇到ddddd lor,
我諗都係等多幾個wks去照私家會睇得清楚d~因為有4d睇嘛~起碼睇到佢成個形係點~
10月23號係預產期,
我諗b仔應該會早少少出世,
最好37-38wks出黎啦~^^

複式洋房

各位mami,我o係中學返工ga,
又要面對住d中學生,
你知啦,總會有接觸ga嘛...
最近我頭暈身燙又多左,
天氣又咁熱焗,
我真係唔知點呀...
不過佢o地都就黎完exam啦,
但係我諗我真係捱唔到lor...
之前請假又請得勁wor,
依家冇晒quota啦,
遲d summer holiday之前,
又會講續唔續約,
我怕我呢排請得多假,
佢可能唔同我續約咪死...
不過依家我真係頂得好辛苦><
10月23號係預產期,

複式洋房

原帖由 小科豆 於 09-6-19 09:13 發表
早晨咁多位.

candy1127, 見你話頭暈身熱多左, 就即管同校長傾傾啦, 放下假休息下, 對自己同對阿b 都係好的.

所以依家我好想快d搞掂手頭上o既野,
同校長傾一傾.....
如果係ge,應該會請一個wk假...
真係好辛苦,學校又冇開口同我講呢個問題,
其實我中左招佢o地都幾大獲ga wor,
但係竟然...未有人同我講= ="
10月23號係預產期,

複式洋房

原帖由 tko123 於 09-6-19 09:28 發表

其實睇你點睇自己的工作囉
我係機場返工(唔係客運大機)
都成日要對係唔同地方嚟的人
公司好似動物園咁.一日到黑都有嚟參觀
嘜人都有.我都要接待佢地
其實現在巳經係去到
你去到邊都有機會傳染到個病
放鬆d.返正你 ...

我唔係正式老師,
所以我只有2wks holidays。
咁你有冇唔舒服呀??
如果我冇病冇痛,我都覺得捱埋佢都冇問題,
不過依家成日咁頭痛,又暈,
我真係唔知自己可以頂到幾時lor><"

10月23號係預產期,

複式洋房

原帖由 katieyam 於 09-6-24 16:20 發表
大家好, 見到有99頁留言, 我掙扎左好耐先決定入黎, 不過我都只係睇左第一頁同埋最後兩頁既留言.

介紹下自己先, 我叫Katie, 預產期係10月23日, 會o係QE生, 應該會開刀, 砣緊既係孖女.....由於而家女多男少, 我好擔心 ...

我同b仔同你對孖女同一日預產期哦~都係10月23日~
唔洗擔心咁多哦,雖然女仔真係好多哦,
依家全球黎講,係1對4哦,即係1個男仔,對4個女仔呀~
不過只要你對孖女唔差,一定有好多男人追ge~^^

我都冇咩點買野,依家仲等緊d big sale...haha^^
10月23號係預產期,

首頁

尾頁

跳至