潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買一個生日禮物俾自己
苦惱緊揀邊個好
一直都有諗過想買隻表,雖然平時無乜點戴開,
J12 真係好靚🥹

已經有coco crush 戒指同頸鍊,
佢地既細粒耳環都好想要 (coco crush啱啱先加完價😭)

只能買一款🥺各位JM有咩建議呀

[

男爵府

回覆樓主:

Coco crush

男爵府

nanshi 發表於 22-8-14 07:55
想買一個生日禮物俾自己
苦惱緊揀邊個好
一直都有諗過想買隻表,雖然平時無乜點戴開,

既然己有coco crush,咁當然買J12先

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買耳環, 有齊晒

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

j12

大宅

Coco crush. 因為你自己話平時少帶錶

複式洋房

多謝大家既建議🫶🏻

諗住買左隻錶/珠寶之後可以買到coco handle
一直有跟開一個男SA, 今年年頭同SA講話想排coco handle ,到上一季有出返coco handle都係買唔到…可能黑色small size係難d
同呢個SA買過3隻coco crush 戒指,今年新出既coco crush頸鍊,有買過鞋
中間有留到gabrielle backpack , 黑色粒粒牛皮boy同白色2.55 mini俾我
但我最想要既都係coco handle…
搵第二個SA買定係繼續搵返黎呢個SA好呢?

大宅

nanshi 發表於 22-8-14 21:51
多謝大家既建議🫶🏻

我之前問過好似珠寶錶同時裝手袋係會分兩邊。你睇返張單好似係唔同。我買袋果個同珠寶果個,出單個名會唔同
唔知甘有無影響?(計唔計入原本個SA度)

複式洋房

回覆 nanaanna 的帖子

兩張單都係同一個SA呀我嗰次係買左個boy同一條鏈,
我仲覺得好奇怪點解係有兩張單,
而且我見佢係仲要俾經理簽名

大宅

nanshi 發表於 22-8-14 23:06

兩張單都係同一個SA呀我嗰次係買左個boy同一條鏈,

我都係跟原本個sa 買,之後想睇下珠寶。
變相張單(條款下面會睇到)同埋個salesperson, 我果陣就唔係原本sa

但明明係原本sa跟一個珠寶sa一起service 我(emoji)所以我唔知甘對出袋,有無幫助(emoji)

複式洋房

我去半島同海港城睇珠寶既話都會有另一個珠寶sa介紹,而家買開嗰間係圓方就無咁既情況呀

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章

nanaanna 發表於 22-8-15 12:04
我都係跟原本個sa 買,之後想睇下珠寶。
變相張單(條款下面會睇到)同埋個salesperson, 我果陣就唔係原本 ...

我都係咁,我叫SA留coco crush戒子俾我,去到就珠寶個邊SA serve我,俾錢張單個名都係珠寶個邊SA。

珍珠宮

qqyanyan 發表於 22-8-15 13:34
我都係咁,我叫SA留coco crush戒子俾我,去到就珠寶個邊SA serve我,俾錢張單個名都係珠寶個邊SA。
...

Same,所以樓主諗住配貨先買嘅話最好問清楚

複式洋房

2月買左條鏈之後,SA一路都話會幫我留意住coco handle但都係無…雖然上一季offer左個白色2.55 mini俾我
真係唔知繼唔繼續搵返呢個SA買好

大宅

nanshi 發表於 22-8-14 21:51
多謝大家既建議🫶🏻

你真係好用心! 雖則你買的款而家都是比較難遇到,不過真係配得好重手。可能時勢唔同,早一年,我經常都係淨出袋。有coco handle , boy Chanel caviar 。今年想買袋,最多都係買絲巾。
LOVE HHH

男爵府

J12我之前都唔鍾意戴錶,但買咗之後真係日日戴,好易襯

男爵府

nanshi 發表於 22-8-15 20:05
2月買左條鏈之後,SA一路都話會幫我留意住coco handle但都係無…雖然上一季offer左個白色2.55 mini俾我
真 ...

你SA好唔誠實,立即轉人。

複式洋房

回覆 PERCYPIG 的帖子

Sa都有問過我要唔要 個柄圓圓地既黑色長盒同黑色Top handle,但我一心想等coco handle所以就無要到。。一開始係買結婚戒指然後就入左坑。。
雖然我都好鐘意coco crush系列

複式洋房

回覆 Yukipooh 的帖子

好吸引

複式洋房

回覆 pussykat 的帖子

但暫時都未遇到一個比較好既SA

首頁

尾頁

跳至