親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Shangri-La's Rasa / Tanjung / Nexus都無房, 請問仲有邊間酒店好?

子爵府

MAGELLAN HOTEL, 麥哲倫酒店
原帖由 masiuling1218 於 09-6-12 13:58 發表
Shangri-La's Rasa / Tanjung / Nexus都無房, 請問仲有邊間酒店好?

大宅

原帖由 yatjeh 於 09-6-12 15:09 發表
MAGELLAN HOTEL, 麥哲倫酒店

呢間好似好貴...想問Hyatt & Le Meridien邊間會新啲...?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

hyatt唔好諗喇...唔得ga...le meridien就唔係ressort feel...同star/nexue/rasa ria唔同級數bor...而且都唔係平好多...but位置係town就方便囉...麥x倫價錢同tanjung aru差唔多...如果要resort feel...無得諗ga喇...如果你唔介面意遠少少...諗下mercure/novotel...新開ga...係1borneo mall果邊...出town有free shuttle bus...平/新...抵住...不過個人最like shangri'la tanjung aru (即係star)
原帖由 masiuling1218 於 09-6-12 15:21 發表

呢間好似好貴...想問Hyatt & Le Meridien邊間會新啲...?

大宅

原帖由 portiabb 於 09-6-12 15:52 發表
hyatt唔好諗喇...唔得ga...le meridien就唔係ressort feel...同star/nexue/rasa ria唔同級數bor...而且都唔係平好多...but位置係town就方便囉...麥x倫價錢同tanjung aru差唔多...如果要resort feel...無得諗ga喇... ...

Thanks...我都諗..住pacific wing嗰邊算...不過又唔知有冇房呢...

琥珀宮

有無full得咁緊要...迫下agent做野啦
原帖由 masiuling1218 於 09-6-12 17:20 發表

Thanks...我都諗..住pacific wing嗰邊算...不過又唔知有冇房呢...

琥珀宮

唔知有無記錯定攪錯...pacific wing好似無balcony
原帖由 masiuling1218 於 09-6-12 17:20 發表

大宅

係啊!千萬不要住pacific wing,價錢平少少,但係商務酒店格局,完全冇渡假feel架。

原帖由 portiabb 於 09-6-12 17:47 發表
唔知有無記錯定攪錯...pacific wing好似無balcony

子爵府

係也,我姑奶跟團住pacific wing...都話寧願俾貴少少住對面magellan wing...尤其帶小朋友...所以我上次都係book magellan wing..你試下問安運啦...而家豬流感...d房唔會咁快full吧!
原帖由 winghw 於 09-6-12 18:17 發表
係啊!千萬不要住pacific wing,價錢平少少,但係商務酒店格局,完全冇渡假feel架。

男爵府

住STAR啦, Magellen泳池就幾好, 但間房舊. twin room張床好細. 宜家仲要貴過STAR, 點解仲要住佢呢!

禁止訪問

大宅

今日會去睇吓...格吓價錢....多謝咁多位報料...

大宅

原帖由 Jomei 於 09-6-12 20:22 發表
係也,我姑奶跟團住pacific wing...都話寧願俾貴少少住對面magellan wing...尤其帶小朋友...所以我上次都係book magellan wing..你試下問安運啦...而家豬流感...d房唔會咁快full吧! ...

星期六去咗安運睇...即時報埋...5d4n...住3晚mercure...1晚STAR...但未知有冇房...要聽日先知..好緊張呀...

琥珀宮

搭咩機 ka or mh
原帖由 masiuling1218 於 09-6-15 10:29 發表

星期六去咗安運睇...即時報埋...5d4n...住3晚mercure...1晚STAR...但未知有冇房...要聽日先知..好緊張呀...

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Nexus is nice, I also have a look and what to go at July.
When you go? full already?
how much you got the price for this hotel?

大宅

原帖由 portiabb 於 09-6-15 10:38 發表
搭咩機 ka or mh

坐馬航...所以係晏機去...早機返...但唔緊要...住mercure嗰2日都係諗住出島玩...最後一日留係STAR玩囉...

大宅

原帖由 0906 於 09-6-15 10:53 發表
Nexus is nice, I also have a look and what to go at July.
When you go? full already?
how much you got the price for this hotel?

我05/07飛...9號返黎...但個plan都算平(我覺得咋)...大人2,799, 小朋友 : $1,599 (未包稅)

大宅

我6/7去9/7返, 可能會係沙巴撞到你.

原帖由 masiuling1218 於 09-6-15 11:05 發表

我05/07飛...9號返黎...但個plan都算平(我覺得咋)...大人2,799, 小朋友 : $1,599 (未包稅)

大宅

原帖由 fionayeung 於 09-6-15 12:07 發表
我6/7去9/7返, 可能會係沙巴撞到你.

真的嗎? 你個行程會係點? 你會唔會出島玩呀? 我諗住join特優...唔知好唔好呢?

琥珀宮

價錢都ok wor
原帖由 masiuling1218 於 09-6-15 11:05 發表

首頁

尾頁

跳至