自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

家長平時幫小朋友溫習都好忙啦,國王決定為大家打氣親子王國特別送出 36 套 D•PARK「兒童放電嘉年華」 食、買、玩套票 (價值$410) 畀各位努力讀書嘅小朋友,等大家可Work Hard,Play Hard,溫完書後可以去放下電!

2022年10月20日更新:得獎PM 已發出,恭喜各位得獎嘅國民!

D•PARK 「兒童放電嘉年華」食、買、玩套票包括:
• 精選餐飲 $200 現金券
誠品書店 $50 現金券 2 張
• Candy Park by Cinema City 電影換票證 1 張 (價值$90)
• 美國冒險樂園 $300 現金券
• 額外贈送多元智能童樂園遊戲券 1 張 (價值$60)

了解更多套票內容:https://bit.ly/3Tbucb3

點先可以搶到套票?

玩法好簡單,只要用回覆本主題或引用本帖,回答以下問題,小編會選出 36 位寫得最生動精彩嘅國民,每人可獲得 D•PARK「兒童放電嘉年華」 食、買、玩套票乙套 (價值$410)!

問題:於以下 D•PARK「兒童放電嘉年華」舉行嘅不同活動中,選出一項您最想同小朋友去玩嘅活動及其原因。
JUST CLIMB 香港攀石https://bit.ly/3SVa78J
GO GOAL KIDS平衡車小鐵人https://bit.ly/3Vj3M8D
新興運動親子大挑戰

截止日期:2022年10月19日

結果公布:所有得獎者將於 10月20日以私人訊息 (PM) 收到兌換編碼,用以換取 D•PARK「兒童放電嘉年華」 食、買、玩套票 (價值$410)

活動條款及細則:
1. 每位會員只限獲贈一次,所有重複申請恕不接受。
2. 任何因網絡問題、系統固障、電話接收問題或被第三方應用程式攔截而引致會員所遞交的資料有遲延、遺失、錯誤或無法辨識等情況,親子王國概不承擔任何責任。
3. 任何會員如被發現盜用他人賬戶、以不誠實方法登記,親子王國有權即時取消其參加資格而毋須另行通知。
4. 親子王國只代為送出禮品,而非由親子王國直接供應,故所有有關該禮品品質服務及質素,親子王國概不負責。有關禮品之品質或服務相關的查詢,請直接聯絡有關商戶。
5. 參加此活動即表示同意親子王國將閣下之資料轉交D•PARK來登記之用,活動完成後將銷毀所有參加者資料,並不會保留拷貝。
6. 親子王國保留是次活動最終決定權。

男爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

中央情報員 發表於 22-10-14 09:48
家長平時幫小朋友溫習都好忙啦,國王決定為大家打氣親子王國特別送出 36 套 D ...

我最想同小朋友去玩嘅活動GO GOAL KIDS平衡車小鐵人,因為我小朋友還未學識踩單車,所以我好想趁着這個機會比佢放膽嘗試。

大宅

回覆 中央情報員 的帖子

最想同小朋友去玩JUST CLIMB 香港攀石, 因為平時好小機會接觸, 有專人指導安全好多, 可以讓小朋友接觸攀爬挑戰自己

公爵府

家長平時幫小朋友溫習都好忙啦,國王決定為大家打氣親子王國特別送出 36 套 D ...
我最想同小朋友去玩JUST CLIMB香港攀石,因佢較好動,但疫情後少左舉辦呢類親子活動,而家有個場比佢玩下爬下,好過留係屋企你眼望我眼,佢實好開心!

男爵府

熱血勳章 王國教室勳章 最關心BB問題熱投勳章

我想同小朋友玩新興運動親子大挑戰
因為work hard play hard ,
專家話運動有助小朋友身心健康,
運動後溫書仲事半功倍。
小朋友學業繁忙,大人有工作壓力,放假一家人一齊參加新興運動親子大挑戰,大人小朋友都一路玩一路涼冷氣一路學新奇的運動玩意,仲可以聯繫親子關係。
一個活動滿足晒三個願望,玩完再在D.PARK吃玩買,真係假日無論晴天陰天的超級好節目!

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆樓主:

新興運動親子大挑戰,因為我和小朋友都未試過玩新興運動,好玩又有挑戰性,適合一家大細,親子好時光

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

全部都未玩過
全部都想帶小朋友玩
童年好快過
捉住玩耍的尾巴

Play hard Study hard

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

我最想同小朋友去玩新興運動親子大挑戰,因為小朋友之前在學校玩了幾堂躲避盤及閃避球,他玩得很開心,他很想在外面再有機會玩! 希望他努力學習之餘,也做做運動,使身心也健健康康!

大宅

2024年龍年勳章

最想同小朋友去玩JUST CLIMB 香港攀石, 因為可以讓小朋友挑戰自己, 及鍛鍊身手....

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我最想同小朋友去玩新興運動親子大挑戰,一來小朋友同我自己都比較少有機會接觸呢類運動,如泡泡足球,芬蘭木棋及法式滾球,可以享受吓親子時間之餘,又可以開闊小朋友的眼界及體驗。

其次就係可以大家一齊做做運動,享受玩樂過程的同時,對健康亦好,實在係一舉兩得呢!

珍珠宮

回覆樓主:

我最想玩新興運動!

有新意,夠刺激!我想小朋友變到好似爸爸咁強壯、咁大隻

新興運動好好玩
樣樣都有任你揀
訓練反應個個讚
親子齊玩無得彈

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

我最想同小朋友玩新興運動親子大挑戰。
因為我地都喜歡玩"新"野,勇於嘗試,同接受新挑戰。今次可以一次過試哂咁多新興運動,親子一齊玩,鬥智鬥力,體能同感情都可以提升。

民房

最想同小朋友去玩JUST CLIMB 香港攀石, 因為可以放下小朋友條power bar 之餘,又可以鍛鍊筋骨,仲有專業教練睇住,咁就唔怕用錯力啦~

大宅

我最想同小朋友去玩JUST CLIMB香港攀石,因為佢好外向好動,又鍾意嘗試新活動。
今次活動有專人指導,可以令家長比較放心放手俾佢地去接觸攀石,希望可以藉著此活動提升佢克服困難及應變解決能力;亦希望佢可以將呢種能力,發揮在讀書及處事上。

Work Hard, Play Hard!

大宅

我最想同小朋友參加「新興運動親子大挑戰」,平時因為工作關係比較少機會可以一齊做運動, 希望藉著呢個新興運動, 無論係身體上同心靈上對大人同小朋友都係大挑戰,透過活動促進親子之間關係。

男爵府

熱血勳章 爸B勳章

最想同小朋友去玩香港攀石。女兒最近很愛挑戰性的活動,繼繩網歷奇同飛索,佢都想試下攀石,媽媽我就怕高的,一路都未帶佢去試。今次放電嘉年華在D Park好近我地,一定要去試下,有教練指導,媽媽可以專心做攝影師,影女兒攀石的英姿!小朋友要放電,媽媽可以同時充電,真是一舉兩得,咁就謂之:very good 啦⋯⋯ 哈哈哈哈

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

哥哥剛學識踏單車啦, 弟弟3.5歲未學識,好想俾弟弟試GO GOAL KIDS平衡車小鐵人,訓練一下耐力、挑戰自己,增強自信,就好快可以同哥哥一起踏單車,增強體力。

# D•PARK「兒童放電嘉年華」 食、買、玩套票

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 我的育兒心得勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我想同小朋友玩嘅活動係,新興運動親子大挑戰。因為這個活動集合來自12個不同國家的12種新興運動,每個活動都要考驗家長同小朋友的溝通和合作性。一次過可以挑戰和認識12種不同活動,小朋友和家長一定會玩得開心又滿足。溝通、默契、合作性和親子感情,一定會大大提升。

大宅

BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我最想同小朋友去玩JUST CLIMB 香港攀石。因為攀石好有挑戰性,考驗膽量同體能,希望透過此活動,令佢知道相信自己,不斷嘗試,總有一天他能站得更高,看得更遠。 體力勞動完,又可以去Dpark 親子餐廳,大吃大喝,一齊補充體力。

男爵府

問題:於以下 D•PARK「兒童放電嘉年華」舉行嘅不同活動中,選出一項您最想同小朋友去玩嘅活動及其原因。

新興運動親子大挑戰:https://bit.ly/3SXiqAG

原因 : 一定係新興運動親子大挑戰,可以接觸到咁多國家既新興運動,大人小朋友一定會好有興趣,有d連個名都未聽過,未玩已經先興奮啦

首頁
12345...8

尾頁

跳至