自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

要upload証件相到網站辦理簽証

張相係自己scan去電腦再upload 到網站?

定係,如果去影相舖影証件相
講話整越南簽証,影相舖會比電子檔我?

吾該

男爵府

sanjoe 發表於 22-10-27 17:11

印象中收據會有link同密碼, 限時登入下載返個softcopy.

珍珠宮

sanjoe 發表於 22-10-27 17:11

搵個白色背境用手機睇,之後用整證件相app cut啱大細,再upload就可以,我上月幫老闆申請過

男爵府

搵個白色背境用手機影, 是但一幅白色牆都得, 自己做無問題架

珍珠宮

phibow 發表於 22-10-27 17:27
搵個白色背境用手機睇,之後用整證件相app cut啱大細,再upload就可以,我上月幫老闆申請過

...

謝謝
護照有效期都要半年,對嗎

男爵府

如果 for business, 申請APEC卡仲好

大宅

網上有泰國KOL話:中國護照一律暫時不批越南商務簽證(不知道包括特區護照否),不過越南對其他國家則開放。越南正進行檢舉違法中國人運動,全民呼籲檢舉違法滯留中國護照人,有獎金。不知道是不是真的如此

男爵府

MommyPanel勳章

回覆 phibow 的帖子

可否告訴我咩APP ? 謝謝
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

大宅

我7月都去峴港 因為PASSPORT 10到期 所以5月個時續左PASSPORT 我系快圖美影相 越南簽證都系月同一張相 JPG格式 4X6 SIZE OK PASSPORT 影印本都要JPG

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

FeiLong 發表於 22-11-7 11:47
網上有泰國KOL話:中國護照一律暫時不批越南商務簽證(不知道包括特區護照否),不過越南對其他國家則開放 ...

星期五做完,今天出了簽證
補充 : 已入境,好順利

大宅

牛年勳章

minniemouse131 發表於 23-6-13 17:52
星期五做完,今天出了簽證

請問簽證幾錢?遲d要幫家人整,謝謝!

伯爵府

牛年勳章

想問下有冇人知係咪已經冇左多次旅遊入境簽證?
去越南簽證office, 佢話搵越南公司搞,又比張form 我,上面係有得選擇多次or 單次。online 就只有單次

伯爵府

不離不棄 發表於 23-6-13 17:57
請問簽證幾錢?遲d要幫家人整,謝謝!

網上整,USD25

大宅

牛年勳章

minniemouse131 發表於 23-6-14 07:12
網上整,USD25

好的!謝謝你!

男爵府

回覆 hidingdong 的帖子

自己影完後, 請問係用咩APP 整? 個SIZE 6X4 會係怎樣量度? 請指教, 謝謝
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

男爵府

回覆 happymap2013 的帖子

我無修改褔相喎, 好樣衰咁upload 咗, 佢又無問題, 我全家五個人都係咁做, 真係好求其

男爵府

回覆 hidingdong 的帖子

請問5個人 當中有無小朋友呀? 謝謝

男爵府

回覆 minniemouse131 的帖子

1) 請問你用邊間銀行的信用卡? 2) VISA OR MASTER?
3) 收左幾多手續費?

唔好意思, 比較多問題,因為打去領事, 一打去就CUT, SEND E-MAIL 又無回覆.

謝謝

男爵府

請問一下你做EVISA 有一欄" Intended temporary residential address in Viet Nam ", 請問你當時有無入埋酒店名 入去?

謝謝

伯爵府

happymap2013 發表於 23-6-15 13:50

1) 請問你用邊間銀行的信用卡? 2) VISA OR MASTER?
我用恒生的visa card俾,扣咗我HKD206(1條數),本身佢話USD25,所以我唔知係個RATE高定係另有手續費

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊