自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

happymap2013 發表於 23-6-15 13:52
回覆 minniemouse131 的帖子

請問一下你做EVISA 有一欄" Intended temporary residential address in Viet ...

男爵府

回覆 happymap2013 的帖子

有三個小朋友, 九, 十一, 十五歲, 都係求其影咋, 我係在家揾淨色背景影, 無特別

男爵府

MommyPanel勳章

回覆 hidingdong 的帖子

請問你係咪同一個版面做哂所成人(1位)+2位小朋友 ? 或是一個完成比完錢後再做另一個? 我見佢版面可以比我加2個小朋友.
此外, 係咪一定要在出發一個月申請簽證?

例如我 6月1日去, 想係4月1日申請定, 得唔得呢?
因為我見佢有一欄係比人填"預計逗留日期 GRANT EVISEA VALID FM XXX"

唔好意思呀! 咁多問題,因為打去領事, 一打去就CUT, 一係就留言, EMAIL 又唔覆....

謝謝

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

男爵府

回覆 minniemouse131 的帖子

謝謝回覆

waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

男爵府

我係出發前個幾星期左右做, 佢好似一個月限期的, 早幾星期做都應該無問題, 但我唔係好肯定係一齊做定分開做,

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔好意思, 想問下係咪做完evisa就唔駛好似以前咁再落地簽呀?

男爵府

咁就頭痛了, 我見佢版面無要求我小朋友PASSPORT 頁面, 只係UPLOAD 證見相, 我驚到時要搞落地簽證就麻煩了~
不過謝謝你先

男爵府

我哋去的時候我都見人搞落地簽證, 我估唔太難, 你預備好就得, 放鬆享受假期

男爵府

麻煩你可否幫忙睇下舊記錄,申請係咪同一個版面做哂所成人(1位)+2位小朋友 ? 或是一個完成比完錢後再做另一個。麻煩哂

昨日我用fax問越南領事館都彈返黎,真係。。無言

男爵府

應該係一個完成比完錢後再做另一個, 因為我見每個人都有個獨立申請號碼,

Your application processed.
Information details:

• Registration code: E20XXXXXXXXXXX

每人唔同

男爵府

謝謝幫忙

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊