自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請問係咪要上載疫苗接種紀錄?

子爵府

winglamcarmen 發表於 22-10-30 20:16
想請問係咪要上載疫苗接種紀錄?

唔需要, 我剛剛先係KKday 買完

大宅

hkitty09 發表於 22-10-30 20:18
唔需要, 我剛剛先係KKday 買完

我響website 買,佢要我比証明

大宅

因為可以揀時間,所以website 買

子爵府

winglamcarmen 發表於 22-10-30 20:20
因為可以揀時間,所以website 買

哦! 甘我就唔知啦, 我係KKday 買, 早幾日玩埋番埋香港啦。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hkitty09 發表於 22-10-30 20:21
哦! 甘我就唔知啦, 我係KKday 買, 早幾日玩埋番埋香港啦。

Kkday 買無得揀時間 , 係咪隨時可玩 , 因屋企人係kkday買咗 , 佢話唔知

子爵府

simple430 發表於 22-10-30 20:24
Kkday 買無得揀時間 , 係咪隨時可玩 , 因屋企人係kkday買咗 , 佢話唔知

我個日朝早10 點幾去, 佢開9 點, 應該唔會有時間限制幾點入, 因為張門票寫opening hour 9am-9pm.

子爵府

hkitty09 發表於 22-10-30 21:54
我個日朝早10 點幾去, 佢開9 點, 應該唔會有時間限制幾點入, 因為張門票寫opening hour 9am-9pm.
...

門票無限時間,express pass先有

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

longlokma 發表於 22-10-30 21:56

買咗快証 , 但係無指定時間 , 係咪隨時玩得?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

hkitty09 發表於 22-10-30 20:21

請問你有玩過新加坡的環球影城嗎?我玩完transformer 後很頭暈,想知道哈利波特是否更勁? Mario又如何呢?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

魚兒小寶貝 發表於 22-10-30 22:00
請問你有玩過新加坡的環球影城嗎?我玩完transformer 後很頭暈,想知道哈利波特是否更勁? Mario又如何呢 ...

我覺得新加坡個transformer 好好玩喎

子爵府

simple430 發表於 22-10-30 21:59
買咗快証 , 但係無指定時間 , 係咪隨時玩得?

如果你揀唔熱門的遊戲係冇指定時間的,但如要入Nintendo land/Harry Potter 園區係有指定入園同玩遊戲時間

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-10-30 22:02
我覺得新加坡個transformer 好好玩喎

正是因為多人說好玩我才入場的,暈死我了。家人計劃一齊去大阪,又聽說哈利波特最好玩,我估不適宜我玩,唔知有冇其他 minor d 呢?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

魚兒小寶貝 發表於 22-10-30 22:10
正是因為多人說好玩我才入場的,暈死我了。家人計劃一齊去大阪,又聽說哈利波特最好玩,我估不 ...

咁就唔知,淨係記得係紐約街頭打左一輪

公爵府

longlokma 發表於 22-10-30 21:56

認同
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

子爵府

請問你有玩過新加坡的環球影城嗎?我玩完transformer 後很頭暈,想知道哈利波特是否更勁? Mario又如何呢 ...

哈利波特, 你最好有心理準備, 會係吊腳騎係類似掃把到甘, 同Harry Potter一齊飛,好快, 好刺激, 但唔會頭暈, 不過都驚驚地。
Mario Kart, 好玩, 似Disney 巴斯光年。

子爵府

魚兒小寶貝 發表於 22-10-30 22:10
正是因為多人說好玩我才入場的,暈死我了。家人計劃一齊去大阪,又聽說哈利波特最好玩,我估不 ...

Minions 車, Mario Kart, Yoshi World, Snoopy land, 仲有一兩個, 都可以玩架, 唔驚險。

魚兒小寶貝    發表於 22-10-30 22:49

水晶宮

我覺得transformer撞擊力勁過哈利波特,哈利波特主要係飛嚟飛去,有離心力,前者力度勁好多。

魚兒小寶貝    發表於 22-10-30 22:57

珍珠宮

whywhite22 發表於 22-10-30 22:47
我覺得transformer撞擊力勁過哈利波特,哈利波特主要係飛嚟飛去,有離心力,前者力度勁好多。
...

我玩過山車海盜船都得,但玩唔到星際八爪魚,transformer 畫面很花,加上撞,令到我頭暈兼反胃

水晶宮

魚兒小寶貝 發表於 22-10-30 22:56
我玩過山車海盜船都得,但玩唔到星際八爪魚,transformer 畫面很花,加上撞,令到我頭暈兼反胃
...

transformer撞到好大力,如果本身腰骨唔好,千祈唔好玩

首頁

尾頁

跳至