自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

我上星期才free cancel過東京酒店。 用咗agodx 9年都ok. 希望你可以順利settle好

男爵府

alicemic 發表於 22-11-6 12:41
計劃去旅行,朋友負責book市區酒店, 我負責溫泉酒店,原本寫明係入住前幾日可以free cancellation, 點知b ...

訂過好多次可以改及取消,會唔會你攪錯咗, cap酒店圖無用,重點你訂單有寫明,會清清楚楚

男爵府

Debbie0331 發表於 22-11-6 13:54
我上星期才free cancel過東京酒店。 用咗agodx 9年都ok. 希望你可以順利settle好
...

我覺得似樓主攪錯,我近排都不停 cancel,完全無問題
attach0/tmp/phpmoRdEW

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我呢幾日取消幾次酒店都冇問題呀!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mtc 發表於 22-11-6 13:42
佢通常有幾個選擇,貴少少果個先有得取消,會唔會睇錯左,我上星取消都冇問題
...

唔會,我訂之前cap咗圖係咁寫!
attach0/tmp/phpS47fK3

子爵府

回覆樓主:

cut card

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

little_stars 發表於 22-11-6 13:48
個 「佢」係酒店定 Agoda?
依家係Agoda 訂時有free cancellation,依家想cancel 就冇左?
定係你係酒店we ...

我係喺牙膏the度訂定之前cap咗圖寫明係可以free cancellation, 當confirm曬所有嘢 confirmation嘅時候先發現佢話唔可以取消!

翡翠宮

廢柴孖條 發表於 22-11-6 14:05
我覺得似樓主攪錯,我近排都不停 cancel,完全無問題

其實我同一時間都訂咗好幾間酒店, 係得呢一間cancel唔到, 所有酒店訂之前我都有cap低相全部都可以free cancellation點知收到confirmation嘅時候先至話唔得但係你已經confirm咗冇得改

男爵府

alicemic 發表於 22-11-6 14:19
其實我同一時間都訂咗好幾間酒店, 係得呢一間cancel唔到, 所有酒店訂之前我都有cap低相全部都可以free c ...

重點係不是訂時 cap圖,係~我的預訂內會清楚寫條款,你有冇睇清楚訂單詳情?

男爵府

babycam 發表於 22-11-6 13:26
未試過你個情況,一直以嚟用agoda都好放心值得信賴嘅,不過有你呢個case要都提高警惕
...

我都未試過free cancellation 有問題

侯爵府

alicemic 發表於 22-11-6 14:18
我係喺牙膏the度訂定之前cap咗圖寫明係可以free cancellation, 當confirm曬所有嘢 confirmation嘅時候先 ...

你cap呢張圖無用喎,cfm俾錢之前有冇睇清楚條款先㩒確定,收到確認電郵有冇睇多次?

翡翠宮

esther_fong 發表於 22-11-6 14:33
你cap呢張圖無用喎,cfm俾錢之前有冇睇清楚條款先㩒確定,收到確認電郵有冇睇多次?
...

你可以話我呢一張相冇用但係我朋友畀錢之前佢出個畫面係咁樣, 但係佢 確認之後出嘅confirmation係唔畀佢取消
attach0/tmp/phpwGDurg

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

你張確認訂單入面有冇寫住呢個?
attach1/tmp/phpTAdkgJ

翡翠宮

ztip 發表於 22-11-6 14:43
你張確認訂單入面有冇寫住呢個?

即係話就由一開始sell嘅時候佢話可以免費取消,係訂嘅過程都話可以取消,到畀錢嘅時候就忽然更改條款,你睇唔睇到係你唔小心呀

象牙宮

回覆樓主:

好驚喎 ,以前我又免費取消到

已刪除用户

男爵府

alicemic 發表於 22-11-6 12:41
計劃去旅行,朋友負責book市區酒店, 我負責溫泉酒店,原本寫明係入住前幾日可以free cancellation, 點知b ...

呢排Agoda都怪怪地、一個月前訂左兩晚香港廸士尼酒店、訂房時漏左無填晒所有入住房客姓名、諗住邊個早到就早check in, 跟住message問、但由廸士尼直接回覆話呢個booking係經Agoda 要搵番Agoda,搞黎搞去搞唔到、唯有直接廸士尼再訂、咁咪取消Agoda囉、個app話我booking有問題、叫要直接打比cs、無論幾點都話廣東話等侯好耐、激鬼氣揀左日文、一分鐘有人聽、叫老公搞掂成功取消

男爵府

gunpowder 發表於 22-11-6 15:10
咁似乎係佢system出左問題
你可以企硬d繼續同佢講落去

巳前係、都有同類經驗可以傾

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

Confirmation 有寫取消條款,我啱啱取消 booking 都無問題呀~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁都得
不過日本酒店冇係呢啲book過, 只係日果啲網訂去到先比錢

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊