自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

唱歌真係好聽

Love and Kindness are never wasted.

水晶宮

Onlok 發表於 22-12-5 21:19
食人妻?後生同事淨係話佢係食家咋

而家呢D 世代, 邊個食邊個都唔知, 唔出奇架啦

男爵府

估唔到BK咁多媽咪級賦二代
MC唱歌真係好好聽好吸引,我都會成日聽返佢簽華納前嘅cover歌,尤其係英文歌:Wonderful U, Crise in a distance, Afterglow 或者係尼古拉,凡星,時光邊緣的人⋯⋯
好似就嚟上Chill Club會唱'某種老朋友
反對無效係我一聽入坑嘅作品,好羨慕聽過佢早前busking已經欣賞佢嘅賦二代
食人妻?幾張超市相就=食咗

伯爵府

好媽媽勳章

MC 唱歌好聽呀! 他的歌曲多元化, 唔會一個style, 唱live 又掂, 他那首'小心地滑", 我相信無幾多個男歌手可以唱到, 但他駕馭有餘。他外型似壞男孩, 不是走斯文路線, 可以更突出風格, 如果冇無聊緋聞應該很快會更加紅。

公爵府

鍾意,但我啲朋友唔鍾意話佢個人太串,想睇演唱會但冇人陪

大宅

回覆樓主:

佢比賽果時已經鍾意佢

男爵府

mmpo 發表於 22-12-6 10:54
得三場,肯定好難買飛

大宅

我都好鐘意, 都係無人陪

公爵府

虎到金來勳章

到到到, 真係唔錯, 起碼勁過其他新人先啦.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

象牙宮

都鍾意㗎

伯爵府

我呀, 我12月20要買飛呀

男爵府

睇嚟都好多人鍾意MC喎!有冇人入咗TG大谷?
果度好多MC情報

大宅

mmpo 發表於 22-12-6 10:54

其實佢唔串㗎,睇佢啲訪問,仲好謙虛㖭。
佢話過自己跳舞好差,簡直用「離譜」來型容,
但睇番,又唔係咁差啫(emoji)

子爵府

Bambi 發表於 22-12-6 11:52
睇嚟都好多人鍾意MC喎!有冇人入咗TG大谷?
果度好多MC情報
已入一年

Bambi    發表於 22-12-6 11:57

男爵府

後生一輩之中,佢最唱得就肯定架喇,樣就幾好但末算靚仔 (好似有小小倒及牙?)高番啲就更好

除咗實力,個人最鐘意佢係新一輩中比較man, 起碼冇重妝,敢露額頭,冇扭扭另另,似番個男人,比較賞心悅目
我家有BB豬小豬肉,豬爸爸大豬肉和靚靚豬媽媽  :cheeze:  :cheeze:  :cheeze:

男爵府

中意,我中意壞壞樣既男仔,唱歌又好聽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

本身都唱得,水準keep得好好,欣賞

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

HanHan2020 發表於 22-12-6 11:53
其實佢唔串㗎,睇佢啲訪問,仲好謙虛㖭。
佢話過自己跳舞好差,簡直用「離譜」來型容,
但睇番,又唔係咁 ...

係囉,我覺得佢幾謙虛又有禮貌
好虛心學習

別墅

domantai 發表於 22-12-5 20:42
到,記憶棉百loop不厭

一樣,勁好聽

首頁
23456...7

尾頁

跳至