影視娛樂

跳至

首頁
23456...26

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-1-1 22:55
好多人都話要快啲睇結局
等我明天睇第二集先

第一季睇完係冇結局,要等第二季先有?
如果係咁,睇完第一季咪得個桔?

琥珀宮

stagea 發表於 23-1-1 22:55
好多人都話要快啲睇結局
等我明天睇第二集先

有個小鮮肉宰寯,有啲似朴敘俊

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 23-1-2 16:14
我啱啱睇完第一集,好虐呀,我連女主被燙傷的疤痕都唔敢睇
韓國學校真係咁黑暗?連老師都唔管?老 ...

老師一野打落去,我信,係好癲,大個左仲有疤痕 第三人稱入面都死埋人,應該好黑暗!

今次宋小姐揀呢套好破格,估唔到!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 23-1-2 16:15
第一季睇完係冇結局,要等第二季先有?
如果係咁,睇完第一季咪得個桔?
...

我等下開第2集先,係要第二季先有結局,好快3月有得睇第二季

男爵府

看宋小姐這套劇,令我想起
李英愛 親切的金子
松隆子 告白

琥珀宮

回覆樓主:

第二集開始又會揾個大嬸幫手,大嬸個老公係咪俾宋小姐搞掂左

琥珀宮

stagea 發表於 23-1-2 16:19
我等下開第2集先,係要第二季先有結局,好快3月有得睇第二季

咁可以唔洗睇咁快,費事吊癮
近鏡覺得宋小姐塊面有啲dum

琥珀宮

stagea 發表於 23-1-2 16:18
老師一野打落去,我信,係好癲,大個左仲有疤痕 第三人稱入面都死埋人,應該好黑暗!

今次宋 ...

估唔到韓國的學校咁,投訴又無門,醫護老師想幫手都被辭職,被有家底的學生玩曬

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-1-2 18:16
咁可以唔洗睇咁快,費事吊癮
近鏡覺得宋小姐塊面有啲dum

正常啦都老
不過後生版女2呢套都做得幾好
唔係再乖乖女角色
我追到3喳

珍珠宮

stagea 發表於 23-1-2 16:18

今次宋 ...

佢終於唔再拍愛情至上個種
睇到怕怕

琥珀宮

andyan324 發表於 23-1-2 18:37
佢終於唔再拍愛情至上個種
睇到怕怕

係,唔洗男角都得
呢套好啱宋小姐,木口木面無感情,女二做得好癲,快啲睇啦~

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-1-2 18:19
估唔到韓國的學校咁,投訴又無門,醫護老師想幫手都被辭職,被有家底的學生玩曬
...

韓國學校應該係真係咁,好多欺凌,消防員個套都有呢啲劇情,講啲學生背景有錢就得,仲要扎左啲男仔,話專心讀書。

珍珠宮

stagea 發表於 23-1-2 18:39
係,唔洗男角都得
呢套好啱宋小姐,木口木面無感情,女二做得好癲,快啲睇啦~
...

唔使男角都得?
但我只係想睇李到晛,見佢一次上哂,仲諗緊好冇開,飛住嚟睇!
如果集中哂喺女主,男主唔緊要,咁點好呢

琥珀宮

은우수호 發表於 23-1-2 18:52
唔使男角都得?
但我只係想睇李到晛,見佢一次上哂,仲諗緊好冇開,飛住嚟睇!
如果集中哂喺女主,男主唔 ...

睇到第四集,暫時睇唔到男主作用。

可能個5位加害者背景都好多分線,女二又老公同個女

珍珠宮

stagea 發表於 23-1-2 18:54
睇到第四集,暫時睇唔到男主作用。

可能個5位加害者背景都好多分線,女二又老公同個女

唔係話男主協助佢報仇咩?

琥珀宮

은우수호 發表於 23-1-2 18:56
唔係話男主協助佢報仇咩?

暫時睇到第四集都係教過宋小姐圍棋,無其他野發生。

反而宋小姐請既大嬸好搞笑,去學車,幫手跟蹤,學對焦影相。

珍珠宮

stagea 發表於 23-1-2 18:59
暫時睇到第四集都係教過宋小姐圍棋,無其他野發生。

反而宋小姐請既大嬸好搞笑,去學車,幫手跟蹤,學對 ...

咁我都係睇定啲先嘞!
或者等埋第二季齊先嘞。

琥珀宮

은우수호 發表於 23-1-2 19:01
咁我都係睇定啲先嘞!
或者等埋第二季齊先嘞。

暫時係無乜男主出現
第二季3月上,我暫時無野睇,所以要睇

珍珠宮

stagea 發表於 23-1-2 19:02
暫時係無乜男主出現
第二季3月上,我暫時無野睇,所以要睇
...

咁等下先

我要補返消防,爭幾集!

琥珀宮

은우수호 發表於 23-1-2 19:05
咁等下先

我要補返消防,爭幾集!

大家快煲先掂

首頁
23456...26

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊