自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

Update :1/15 法國演唱會現況
我見曾有jm話華人睇多,呢度目測8成外國人

https://fb.watch/i4rTc06-w6/?mibextid=cr9u03

剛剛碌fb由一個泰國人post出來的一段片,Jackson 在泰國出席一個活動,期間唔知係工作人員定粉絲甩咗隻鞋,佢立即幫佢執返,唔嫌污糟肯幫人執鞋,真係好好,呢啲偶像邊到揾,越來越鐘意佢

越來越鐘意佢

attach1_sign/tmp/phplAq7Yn
attach2_sign/tmp/phpBh1unW

la_source    發表於 23-1-10 15:06
MICLOH168    發表於 23-1-10 00:23

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我睇過一段短片, 當時jackson出席外國一間名店開幕, 旁邊有路人用韓文同佢打招呼"onion a say yo", 跟著jackson回一句“sorry, I'm Chinese", 型爆

beefu    發表於 23-1-17 11:46

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

SaSally 發表於 23-1-9 22:57
我睇過一段短片, 當時jackson出席外國一間名店開幕, 旁邊有路人用韓文同佢打招呼"onion a ...

意大利米蘭fashion show之後

水晶宮

我睇過一段短片, 當時jackson出席外國一間名店開幕, 旁邊有路人用韓文同佢打招呼"onion a ...

我都睇過

男爵府

型爆喇

子爵府

我覺得佢好專業~我都開始好留意佢

珍珠宮

老翻太太 發表於 23-1-9 22:46
剛剛碌fb由一個泰國人post出來的一段片,Jackson 在泰國出席一個活動,期間唔知係工作人員定粉絲甩咗隻鞋, ...

我都懷疑係咪佢,原來真係

伯爵府

原來有件咁嘅事⋯⋯真係好型

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

Team Wang

大宅

Jackson (emoji)(emoji)
佢回應Do 姐條片,‘我而家唔夠新鮮’ 比佢笑死 (emoji)(emoji)

goldpiglet    發表於 23-1-10 00:42

男爵府

嘉嘉係我第二愛,第一係深深
2 個都係暖寶寶,人品、禮貌、溫柔同向善既性格藏在骨子裡

複式洋房

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

timtong 發表於 23-1-10 00:31
嘉嘉係我第二愛,第一係深深
2 個都係暖寶寶,人品、禮貌、溫柔同向善既性格藏在骨子裡
...

深深無可替代的

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

佢返左內地未?之前傳會有跨年

大宅

回覆樓主:

佢真係好型

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

水晶宮

老翻太太 發表於 23-1-9 22:46
剛剛碌fb由一個泰國人post出來的一段片,Jackson 在泰國出席一個活動,期間唔知係工作人員定粉絲甩咗隻鞋, ...

我都好欣賞佢為人
又勤力,又靚仔,性格好,三觀正
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主:

https://youtube.com/@VisitSingapore
https://youtu.be/B-K3GBAWbMc
佢最近幫新加坡旅遊局拍既宣傳片啱啱upload咗去youtube啦

attach1_sign/tmp/phpYPvyjl

象牙宮

2024年龍年勳章

hfl2000 發表於 23-1-10 03:41
https://youtube.com/@VisitSingapore
https://youtu.be/B-K3GBAWbMc
佢最近幫新加坡旅遊局拍既宣傳片啱啱u ...

點解香港旅發局唔搵佢拍片宣傳?

首頁
12345...12

尾頁

跳至