潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2024勳章

月初sa說留咗利是封給我,直到早2日先有時間去拎,順便睇下新貨

兔年利是封好靚,D家每年的利是封都唔錯

織皮都幾好,不過手拎好重,加揹帶又好長

睇咗pin toy好可愛,但好似唔係好夠我放野

定係買返呢個舊款pin mini好了,可以加短鍊帶
attach0/tmp/phpMfzcqM
attach1/tmp/phpcH4Fyk
attach2/tmp/phpGoadHS
attach3/tmp/phpQbpSPq
attach4/tmp/phpUrMDYY

hazezzz    發表於 23-2-13 23:27
wcpcelia    發表於 23-1-24 10:36
ada0707    發表於 23-1-19 09:59

大宅

baby_CH 發表於 23-1-14 12:15
月初sa說留咗利是封給我,直到早2日先有時間去拎,順便睇下新貨

我買左pin toy, so cute!

伯爵府

2024勳章

barryhym 發表於 23-1-14 13:11
我買左pin toy, so cute!

的確係,2月event睇去再望真d先入手,但box皮pin mini貴toy唔係好多咋,但實用d,只是唔太喜歡袋口用繩綁

大宅

回覆 baby_CH 的帖子

我都拎咗利是封,仲同埋SA交換Pin toy都買咗,拎咗貨lu但講真,pin襯box麻麻地,雖然我勁鍾意box calf,但唔襯就真係搞唔掂,而且色唔靚

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-1-15 02:16

我都拎咗利是封,仲同埋SA交換Pin toy都買咗,拎咗貨lu但講真,pin襯bo ...

我無同sa交換添, 聖誕落舖買咗薑餅比sa

pin toy我超歡box calf, 得黑色揀得落, Rodéo我又唔鍾意

大宅

Pin toy box你唔而家睇? 佢而家pin toy啲款都好齊, 我怕你二月events反而唔齊,同到時可能要等其實如果一般般, 可能等睇下佢會唔會出新色好過, 我堅覺得兩隻pin toy box都麻麻

複式洋房

baby_CH 發表於 23-1-14 12:15

我鐘意Pin Mini Bucket Leather D可惜無晒深啡,最後搵左人在巴黎既代購幫我買,順便買埋隻Pin Mini Bucket 配埋條chain ,代購幫我係店試左影比我睇配埋靚啲新年前收到,趕到新年用即刻開心晒

最開心有jm 都係Delvaux fans ,自己啲朋友都唔算多人識Delvaux 咁
我自從敗左第一個之後真心愛上呢個brand ,d皮好靚

而班朋友係見我用cool box nano 佢地覺得好cute問我,先開始帶比佢地識Delvaux 呢個好野既牌子

伯爵府

2024勳章

babydiaper 發表於 23-1-16 06:35
我鐘意Pin Mini Bucket Leather D可惜無晒深啡,最後搵左人在巴黎既代購幫我買,順便買埋隻Pin Mini Bucke ...

見到HC仲有深啡

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-1-16 02:12

Pin toy box你唔而家睇? 佢而家pin toy啲款都好齊, 我怕你二月events反而唔齊,同到 ...

黑色我ok呀! 只是唔太喜歡金鍊, 咁唔用咪得囉

男爵府

babydiaper 發表於 23-1-16 06:35
我鐘意Pin Mini Bucket Leather D可惜無晒深啡,最後搵左人在巴黎既代購幫我買,順便買埋隻Pin Mini Bucke ...

原來有jm 有同一同感
我都係身邊啲朋友話唔識我用嘅袋牌子
又係我用用下佢地見得多唔同款先開始有興趣咋
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

大宅

搭單一問
我今日去左睇nano cool box , 但SA話今季只有粉紅黃淺藍呢d鮮色 我心水想買啡色 我想問下 呢d色係唔係好難買

大宅

咁都係, 所以你等2月去睇就買?睇下2月event會唔會見到你

大宅

回覆 kwanyan2 的帖子

以我所以知,啡色(奶茶或焦糖)對街客難買,但有過消費紀錄會易買D。始終個waiting list都一直存在,好難會無啦啦有現貨凸出。但如果你個日好運,遇到個SA手頭有貨而佢無客等緊,可能會俾你現貨即買走。

大宅

其實呢隻綠真係好靚,當日SA拎隻袋俾我,其他客就即刻望住。有個客本身糾結緊揀乜色,佢見到後就決定訂呢隻色。呢個色同皮勁啱襯casual wear,而且又係皮帶。不過都知道好多JM比較鍾意穩陣嘅顏色。第二隻粒粒皮袋。

複式洋房

kwanyan2 發表於 23-1-16 23:09
搭單一問
我今日去左睇nano cool box , 但SA話今季只有粉紅黃淺藍呢d鮮色 我心水想買啡色 我想問下 呢d色 ...

啡真係難買小小啦,就算歐洲都唔易
不過比香港易
我買左個藍,等左好耐未有啡
最後都要搵代購買
藍其實都好靚架,我都係咁鐘意佢
不過啡襯好多色都易
呢隻盒仔細細隻,但用落真心好用
真係擺得好多野
最鐘意條拉鏈皮扣
拉得好爽所以愛佢係有原因

伯爵府

2024勳章

kwanyan2 發表於 23-1-16 23:09
搭單一問
我今日去左睇nano cool box , 但SA話今季只有粉紅黃淺藍呢d鮮色 我心水想買啡色 我想問下 呢d色 ...

好似又真係少D見到啡色, 卡其系會見得多D

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-1-17 00:16
其實呢隻綠真係好靚,當日SA拎隻袋俾我,其他客就即刻望住。有個客本身糾結緊揀乜色,佢見到後就決定訂呢隻 ...

我真係麻麻地呢個皮, 綠色衫我反而OK, 本身都受到綠色

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-1-16 23:55

咁都係, 所以你等2月去睇就買?睇下2月event會唔會見到你 ...

jm會邊日去呢? 看看有無緣見到

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-1-17 00:00
回覆 kwanyan2 的帖子

以我所以知,啡色(奶茶或焦糖)對街客難買,但有過消費紀錄會易買D。始終個waiting l ...

我又唔知有D熱門item要有消費紀錄易買D, 本身有考慮過大象灰白線mini brillant, 知道等返貨就會有, 但會似H要配貨先有

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊