夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

你條底線真係好底,其實你step1吸毒都唔走,仲要因為佢去落兩個bb(為佢做埋殺人兇手)之後發生嘅事又唔走,你依家呻咩?自作孽不可活呀……

maggie.tang    發表於 23-1-31 16:10

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

又毒又賭你都唔走,真係一隻手掌拍唔響。

maggie.tang    發表於 23-1-31 16:10

大宅

sweet__heart 發表於 23-1-28 17:21
你條底線真係好底,其實你step1吸毒都唔走,仲要因為佢去落兩個bb(為佢做埋殺人兇手)之後發生嘅事又唔走, ...

我無話我自己唔抵死喎
咁純粹就佢出手打我,
下下都而家呻咩?講咩?要呢度黎做咩?

伯爵府

斑斑bambi 發表於 23-1-28 17:24
我無話我自己唔抵死喎
咁純粹就佢出手打我,

你喜歡啦,睇你都唔似想走,有無諗過如果你一早走咗,你攞住要幫佢還債果幾十萬同小朋友兩個好好生活,就唔會發生打你嘅事件,我只係心疼你個小朋友有個咁嘅老豆同一個唔識保護佢嘅阿媽

侯爵府

斑斑bambi 發表於 23-1-28 03:05
一齊十二年結婚十年,呢刻我未平靜到可能講到一舊舊,唔好意思
十幾年前為佢唔要兩個bb, 第三個佢話要,我 ...

就當用高價買來過去既夢幻的開心。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

我無話我自己唔抵死喎
咁純粹就佢出手打我,

果位JM講左, 心痛小朋友,心痛女人做乜低(甚至冇(在我眼中))底線姐。
你跟左佢1X年, 債又還埋, 估你經濟能力5差,條件也可,跟住件咁既野蹉跎歲月, 肉緊D鄧你5抵姐。希望你清醒,人生冇幾多個10年,特別女人,青春有限。5好回頭。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

我無話我自己唔抵死喎
咁純粹就佢出手打我,

你自己都明白他是什麼人,何苦呢?

大宅

我無話我自己唔抵死喎
咁純粹就佢出手打我,

何苦呢!有錢留比個仔。切勿為佢生第2個。醒醒,盡快清醒!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

何必咁儍仲要簡佢?早走早享受呀!

男爵府

你最大問題就係愛得冇底線,佢咁對你唔啱,但有部份原因係你嘅縱容,真係心痛你為一個男人孭成身債,為你小朋友,你要愛自己,對自己好啲,你先有能力俾個仔正常的生活,離開呢個男人啦,有咁快得咁快,賭仔害全家,你都唔想第日你仔學埋佢老豆啲壞習慣

LokLok1208    發表於 23-1-29 01:22

子爵府

斑斑bambi 發表於 23-1-28 03:05
一齊十二年結婚十年,呢刻我未平靜到可能講到一舊舊,唔好意思
十幾年前為佢唔要兩個bb, 第三個佢話要,我 ...

當局者迷, 怎樣也好, 止蝕, 永遠可重新開始, 一定得既, 正面就有能量, 你不是第一人, 何況跟本對方一直沒做過什麼, 走了更開心沒有拖累, 不要回頭再想, 要吸取經驗變得更強, 加油.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回頭望,已經無意思,與其唸自己已浪費了好多時間同青春,不如向前望,唸下點樣走出困局,重新開始吧,下定決心要走就要走,勿回頭。

大宅

我無話我自己唔抵死喎
咁純粹就佢出手打我,

吸毒爛賭慘過去叫雞

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

唉... 如果愛一個人係咁... 我諗我唔係好愛我老公... 由吸毒, 唔做野... 我已經走人... 因為佢唔愛我同個小朋友... 一個連自己骨肉都唔顧, 呢個人無感情可言... 出手係遲早嘅事... 早走早著... 唔好害左自己同下一代

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 斑斑bambi 的帖子

你老公並非良人,為自己,為小朋友,都應該分開。

伯爵府

即係一齊已經22年?你都睇唔清楚呢個人,仲要生埋bb,你係咪前世未捱過苦,今世要咁樣作賤自己呀
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

複式洋房

回覆樓主:

你有無咁缺愛呀!是旦衰一樣都唔值得留低,重衰到咁!你淨系識系度埋怨,拿拿淋走啦!呢d人唔值得再比機會!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

BK真係咩人都有
之前公海, 有個結左婚有BB
個老公去左賭幾日, 掉底女人響酒店唔理
未曾要個女人捱/還過1毫子, 平日對女人仲好好
一齊咁耐男人全包洗費, 女人份糧淨儲, 62有錢又恨孫
個女人已經斷舍離唔切, 又離婚又落仔, 個BB仲要已經12 週
都仲有大把JM (仲要不少已為人母)都話好快D 唔要~ 真係作業
無話要幫下個男人俾次機會
到樓主呢個就完全無底線... 個男人完全係廢兼垃圾
都仲要攬住當寶, 極端到

別墅

樓主, 你真係唔好再將自己條底線無限移位, 既然所有事實你都清楚, 就真係要為自己同小朋友諗下, 呢個人重值唔值得你同佢繼續行落去? 如果你係偉大到諗住要令佢改變, 你就唔好有底線, 只係一心付出. 但你會好辛苦同好唔開心.

男爵府

2024年龍年勳章

green1apple 發表於 23-1-29 18:54
即係一齊已經22年?你都睇唔清楚呢個人,仲要生埋bb,你係咪前世未捱過苦,今世要咁樣作賤自己呀 ...

佢係同個男人一齊左12年 樓主好後生 我諗佢今年都係30歲 ,趁自己仲後生努力工作,增值自己,令自己過得更好,總會遇到一個更加好既男人

首頁

尾頁

跳至