自由報料

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

fanny590 發表於 23-7-11 11:32
下, 真係少左50蚊coupon?

係呀,剛打去續得550 coupon

男爵府

terrylin88 發表於 23-7-11 15:20
回覆 super_bb88 的帖子

我今日打去話送$450超市禮券 話唔同屋苑唔同分別 你地系公屋/居屋定私樓? ...

公屋

大宅

回覆 荷包乾硬化 的帖子

我得$450coupon 你系公屋/居屋定私樓?

男爵府

2018復活節勳章

回覆 carolwong168 的帖子

請問可唔可以PM資料? THANKS

大宅

荷包乾硬化 發表於 23-7-11 15:32
係呀,剛打去續得550 coupon

仲使唔使填cut form?定係直接打去就得?

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

LovelyKwan 發表於 23-8-9 15:10
仲使唔使填cut form?定係直接打去就得?

直接打去

男爵府

2018復活節勳章

回覆 ppp123 的帖子

我今日都同MS CHOI續左約,GOOD PLAN,謝謝報料

珍珠宮

claudiaman_86 發表於 23-8-11 19:37

我今日都同MS CHOI續左約,GOOD PLAN,謝謝報料
請問個plan係點?

男爵府

2018復活節勳章

回覆 fanny590 的帖子

$110 每個月,4個月免費,跟住$550超市coupon。折實$27.50一個月,簽12個月, 無交CUT FORM。

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

Hello, 請問各位最近有無 PCCW 家居電話續約優惠價?

我既合約 10 月中到期,今日打左比上面 jm 提供既 C.S. Ms CHOI,但佢企得好硬,仲多次強調公司今個月改晒 plan,已經再無呢個優惠 : 12 個月合約,每月 $110,免 4 個月月費,送 $550 超市 coupon,折實 $27.5 一個月。

佢話暫時最優惠既 plan 係 : 18 個月合約,每月 $128,然後再每月減 $68,送 $100 超市 coupon,折實 $62.4 一個月。同八月份既 plan 比較平均價, 竟然相差超過兩倍有多?

係咪真係又要出最後一招 sent cut-form 先可以爭取到平 plan 呢?

珍珠宮

cutie168 發表於 23-9-22 17:51
Hello, 請問各位最近有無 PCCW 家居電話續約優惠價?

我既合約 10 月中到期,今日打左比上面 jm 提供既 C.S ...
我上星期打去2字頭的SALES又係得$68個月送分換$100惠康券, 聽完已經同佢講拜拜

大宅

我覺得Ms choi 不會講大話既..可能真改了plan
ok..
你可以考慮
1) 先填cut-form or,
2) 接受18 個月合約 or,
3) 真cut .eg. smartone 家+電話 $48
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

cutie168 發表於 23-9-22 17:51

我既合約 10 月中到期,今日打左比上面 jm 提供既 C.S ...

我今日打電話俾佢,都係這個$6x plan. 如果有其他$2x or $3x plan 麻煩大家通知下(emoji)(emoji)

男爵府

問左2間都係68,有無平d

大宅

我11月尾到期, 暫時最優惠既 plan 係 : 24 個月合約,每月 $128,然後再每月減 $80,送 $100 超市 coupon,折實 $43.8 一個月, 是否已經最平?

如果有其他$2x or $3x plan 麻煩大家通知下

大宅

LovelyKwan 發表於 23-10-7 13:43
我11月尾到期, 暫時最優惠既 plan 係 : 24 個月合約,每月 $128,然後再每月減 $80,送 $100 超市 coup ...

請問有無Sales電話? Thanks !

大宅

回覆 DonaldDuck 的帖子

咪就係呢度JM 個位 Ms Choi (2204 0814). 佢都俾咗e 個plan 我, 已join.

男爵府

各位,我合約11月5號到期, 之前 sales 都冇好價錢畀我 同埋企得好硬 咁其實我直接同佢講價錢唔啱 完約之後唔再續約 職員叫我去分行攞 cut form 因為我已經唔夠一個月前通知,咁我去門市同佢講話填form,職員幫我交咗之後就叫我等電話 等咗大約兩星期,啱啱有人覆我,問我係咪價錢唔啱所以唔續約,我話係,咁佢話畀個48蚊月費我,我唔要,我話其實而家個個用手機都冇人用家居電話純粹想keep住number, 唔要都冇所謂
跟住佢就同我講話畀個38蚊月費,之後我直接同佢講 之前有人有23蚊月費,咁佢都冇出聲然後話幫我問一問 最後佢一話畀個28蚊月費簽三年

月費:128
每月回贈100
簽36個月
平均月費:28蚊

是最新今日20/10續的

其實你講到 要唔要家居電話都冇所謂佢就會畀到平嘅 月費畀你

大宅

BB2000 發表於 23-10-20 10:40

各位,我合約11月5號到期, 之前 sales 都冇好價錢畀我 同埋企得好硬 咁其實我直接同 ...

請問有無Sales電話? Thanks !

男爵府

回覆 DonaldDuck 的帖子

唔好意思冇sales電話,因為我係填咗cut form 嗰邊再打電話畀我㗎

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊