時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

czl115 發表於 23-2-10 20:10
更正一下,第二個post無被搬,可能無人舉
你自己都隊破自己,第二個冇搬喎!!

即係本身呢d不是政治

好多時比d政治上腦人搞到入左政治區姐!!

水晶宮

2024勳章

BKFinder 發表於 23-2-10 20:23
你先閱讀障礙
就算佢冇提美國咁講都係冇感恩嘅心啦
難得救援隊千里去冒險!讚都冇句!

人地係講美國,同香港救援隊有咩關係?
你記得每開一個post都要先讚一下香港救援隊

水晶宮

2024勳章

BKFinder 發表於 23-2-10 20:34

即係本身呢d不是政治

第一個咪就係無人答都被版主搬囉,又賴Bk JM講嘢?

水晶宮

2024勳章

BKFinder 發表於 23-2-10 20:34

即係本身呢d不是政治

烏軍南部反攻屬吹牛
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23605592
只有一個回復,人地並無講到乜特別嘢,咪又係搬到時政
又賴BK JM?
根本就係俄烏議題屬於時政

子爵府

czl115 發表於 23-2-10 20:34
人地係講美國,同香港救援隊有咩關係?
你記得每開一個post都要先讚一下香港救援隊
...

唔好理佢喇 ,佢唔係別有用心打橫嚟講,就係思維有問題。偏執到總之邊個話敘利亞冇人救,佢就會自動聯想人地係話香港D救護人員唔去救囉!啲線搭錯曬。

子爵府

czl115 發表於 23-2-10 20:43
烏軍南部反攻屬吹牛
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23605592
只有一個回復 ...

多謝你為我發聲

佢根本攞嚟講,佢自己講國際事就話唔係政治喎 但佢自己又唔留意下佢啲帖(有關俄羅斯)大部份都被版主移入時政(根本我都無留言都被搬)

再講佢話俄羅斯玩化武、炸核電廠,這些技倆根本被美國同北約玩到爛,俄羅斯學都未學到老美一半,話明戰鬥民族梗係主要係攻打為主,嗱渣手段根本唔會叫戰鬥民族,佢見啲帖都費事回應佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

moto1357 發表於 23-2-10 21:53
多謝你為我發聲

佢根本攞嚟講,佢自己講國際事就話唔係政治喎 但佢自己又唔留意下佢啲 ...

更正 :“我”見佢啲帖都費事回應佢

再補充 ;見佢講關於俄羅斯帖真心覺得無謂浪費我時間回應佢,咁都被佢自我感覺良好般認為我害佢的帖搬入時政

子爵府

moto1357 發表於 23-2-10 21:59
更正 :“我”見佢啲帖都費事回應佢

再補充 ;見佢講關於俄羅斯帖真心覺得無謂浪費我時間回應佢,咁都被 ...

最近老美頻頻攪塞爾維亞 ,科索沃跟塞爾維亞打起來,俄羅斯幫塞爾維亞的話又會被“某”人話俄羅斯圖謀不軌了

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2024勳章

moto1357 發表於 23-2-10 21:53
多謝你為我發聲

佢根本攞嚟講,佢自己講國際事就話唔係政治喎 但佢自己又唔留意下佢啲 ...

下次見到佢再post俄烏戰爭,唔留言住,先舉佢去時政,咁就無得怪Bk JM留言令佢個俄烏post入時政

大宅

虎到金來勳章

cwmren6 發表於 23-2-10 12:52
你唔好開口埋口咩救援人員啦,唔該!樓主從來都無話救援人員的不是,你係咪有閱讀障礙呀?

你 ...

我都係睇到樓主因為美國的制裁唔人道而為敘利亞的難民慨嘆,唔明點解被人扯左去救援人員同家人度

首頁

尾頁

跳至