自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係FB 見到這網店,見都有幾多人比like,身邊有朋友都like左,又有店鋪地址,就以為正常網店啦⋯
見到某物品打住*現貨*兩字,但就話1月尾至2月頭到出貨。
但等到2月頭都仲未有消息。pm問佢幾時出貨,回覆係包裝緊&檢查中。問佢預計幾時出貨,但就無回覆了⋯
我話一係唔要貨,退返錢比我,都係無回覆⋯
而家FB 封鎮埋我了⋯
我都係網上購物多時,但真係第一次被騙了。唔多錢,當買個教訓,不過唔想有更多人受害⋯

民房

我都係1月網購咗少少嘢,又係話"現貨" ,會安排三月中出貨,我見3月尾未見,佢仲回覆我話比我知訊息話3月尾先安排,仲叫我買之前自己留意訊息,嗰吓已經覺得佢好差,咁樣回覆客!今日再嘗試聯絡,原來個FB已經封鎖咗 (好嬲)
我之前都幫襯過幾次都無問題,點知今次賴嘢,好彩唔多錢,但無啦啦消失於空氣中,咁做生意好唔老實。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

又系FB 網店,甘多人鐘意起FB網店買野既。

子爵府

ccw1830 發表於 23-2-12 18:31
我係FB 見到這網店,見都有幾多人比like,身邊有朋友都like左,又有店鋪地址,就以為正常網店啦⋯
見到某物 ...

去佢工廠退錢

民房

回覆樓主:

我都係係 baby bear 買嘢等左好耐都冇收到。問又吾覆幾時有

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊