潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

nanaanna 發表於 23-2-20 21:50
我都試過,等既途中,隻甜品有過lindy26, ktg, p18, 同c19…遇到個好sa, 貨源又配合到,通常都會幫手申請 ...

別墅

回覆 Covolover 的帖子

係呀,一開始諗住只係要Lindy 26,等下等下買下買下,SA話會幫我留意,之後再耐唔中買下就配足夠可以request C19. 大約配額1:1.3. 中途SA offer Lindy 26 講明唔會扣 Spending. Lindy 大象灰, C19 (C6).
其實Lindy 26我係要求啲鮮艷顏色嘅, 不過佢話嗰排剩係得大象灰,咁我就要咗囉,不過越用越鍾意!
C19 唔係完全我想要嘅顏色,但都接近我想要嘅

別墅

回覆 nanaanna 的帖子

講得好啱,我都覺得係!所以出晒啲袋三個月到我有再次繼續陪吓下一個袋.因為依個SA真係好幫到手

複式洋房

xacmeili 發表於 23-2-20 22:18

係呀,一開始諗住只係要Lindy 26,等下等下買下買下,SA話會幫我留意,之後再耐唔中買 ...
咁你配貨入面大約買左什麼種類 額大定係每次去配小小? 是否keep 住一個月去-次?

複式洋房

88 發表於 23-2-20 10:31
呢期個名有得mini 既都難, 尤其對我地呢啲少入馬場又唔夠財雄勢大既新手
...

所有袋都係display only 其實 都唔知咩叫難同唔難,我都好隨心鐘意既野先會買 但主要係accessories類別

複式洋房

Covolover 發表於 23-2-20 08:52
你mini lindy 是第一個手袋? 你配左幾多有offer ? 好似話mini 難拎過26

唔係呀 第一個袋應該唔可能係mini L吧
其實mini l用落比想像中裝既野多好多 突然間鐘意左 想要埋個26仲更實用

大宅

xacmeili 發表於 23-2-20 22:18

係呀,一開始諗住只係要Lindy 26,等下等下買下買下,SA話會幫我留意,之後再耐唔中買 ...

C19 而家幾錢?

複式洋房

Yetty 發表於 23-2-21 00:42
所有袋都係display only 其實 都唔知咩叫難同唔難,我都好隨心鐘意既野先會買 但主要係accessories類別
...
有冇買衣物類?

複式洋房

衣物真心唔喜歡 買香水 配飾比較多

複式洋房

Yetty 發表於 23-2-22 20:32
衣物真心唔喜歡 買香水 配飾比較多
你喺邊區呀? 我諗緊會唔會PP or central shop 好d?

大宅

奇奇媽媽 發表於 23-2-19 10:08
聽過有新手呻L26 1:1之餘仲要全扣,我諗新人好難出c19仲可以攞L26, 如果有請介紹我SA,我一定會跳糟 :kek ...

舊年我新手配到5萬左右出金金Lindy 26, SA話唔扣,跟住買到10萬左右出埋C19

伯爵府

Jupiter 發表於 23-2-23 01:30
舊年我新手配到5萬左右出金金Lindy 26, SA話唔扣,跟住買到10萬左右出埋C19

嘩,真係好

大宅

我都係舊年新手,3萬出halzan 25, 10萬左右出新C24, 但Lindy 26就一直都無(emoji)(emoji)‍♂️

複式洋房

是否一入去已表明想買Lindy 26? 跟住先配貨?
定一開始已係target Constance 中間出Lindy ?
Thx

大宅

好羡慕, 你個SA好好(emoji)(emoji)
我本身都係target L26, SA 話得黑色,但我想要金色/灰色(emoji)

大宅

Covolover 發表於 23-2-23 08:37
是否一入去已表明想買Lindy 26? 跟住先配貨?
定一開始已係target Constance 中間出Lindy ?
Thx

第一二次冇提要袋,買衫同絲巾,之後先提想要L26, 主要買衫鞋絲巾頸巾,出左L26之後再買d野,先話等C19 , 不過佢都唔係比我要求嘅色我,本身想要深色,佢offer x9玫瑰金扣,mysore 皮,結果而家我至愛係隻c19, mysore皮真係靚到不得了

別墅

都係絲巾多,買咗兩對鞋,買咗一件冬天冷衫.喂

別墅

回覆 88 的帖子

冇記錯,大約七萬頭..(唔係好記得,因為已經係上年11月嘅事啦,不過係新款C19有鏡仔喺裏面)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至