跳至

首頁

尾頁

子爵府

由復活節開始放產假, 細仔遲過預產期出世(5月5日), 而家開始好失落又唔捨得, 因為仲有兩個禮拜要番工啦!! 好珍惜同大女+細仔既相處時間!!

妳地又幾時番工呀?

別墅

回覆 1# yoyobb 的文章

我就好好彩?! 放足後十(因開刀)
可以陪多啲大細仔. 但大仔勁吃醋

子爵府

我放前一後九. (順產)
同妳一樣啦, 個2女勁吃細佬醋

原帖由 HimHim_MaMa 於 09-6-14 23:06 發表
我就好好彩?! 放足後十(因開刀)
可以陪多啲大細仔. 但大仔勁吃醋

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 yoyobb 於 09-6-13 23:45 發表
由復活節開始放產假, 細仔遲過預產期出世(5月5日), 而家開始好失落又唔捨得, 因為仲有兩個禮拜要番工啦!! 好珍惜同大女+細仔既相處時間!!

妳地又幾時番工呀? ...

我同你一樣,由復活節開始放,仲有兩個星期就放完,放假的日子過得好快,我都好好好珍惜同大同細一齊相處的時間

子爵府

好媽媽勳章

Hey, 我囡囡都係5月5出世呀.....
我7月20返工喇, 我好想快啲返工呀, 因為好辛苦, 要揍兩個, 好難handle, 但又唔太捨得.....

原帖由 yoyobb 於 09-6-13 23:45 發表

妳地又幾時番工呀? ...
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

大宅

29/6我都返工啦! 好唔捨得呢段日子呀(雖然好辛苦 )!

首頁

尾頁

跳至