自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章

本身约左後天換證,回鄉證仲有7個月先過期,上網見到係寫住6個月以內先申請換,咁6個月以上可以去換嗎。還有回港證都係,仲有7個月。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

913189396 發表於 23-2-21 21:20
本身约左後天換證,回鄉證仲有7個月先過期,上網見到係寫住6個月以內先申請換,咁6個月以上可以去換嗎。還 ...

回港証張相同現在會唔會樣子差好多?
放下自在

大宅

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 23-2-21 21:22
回港証張相同現在會唔會樣子差好多?

會呀,bb相
不過我最想知6個月以上有無得換回鄉證

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

913189396 發表於 23-2-21 21:23
會呀,bb相
不過我最想知6個月以上有無得換回鄉證

差太遠,佢要你先換回港証先架

放下自在

大宅

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 23-2-21 21:25
差太遠,佢要你先換回港証先架

回港證我都約左架拉,係回鄉證前一日搞

象牙宮

913189396 發表於 23-2-21 21:26
回港證我都約左架拉,係回鄉證前一日搞

不過好似真係要6個月內到期先換
attach0/tmp/phpF7MCIJ
放下自在

瑪瑙宮

913189396 發表於 23-2-21 21:20
本身约左後天換證,回鄉證仲有7個月先過期,上網見到係寫住6個月以內先申請換,咁6個月以上可以去換嗎。還 ...

可以換,都係比錢換,冇問題。相差時間又唔係太耐。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

2024年龍年勳章

moonlight9198 發表於 23-2-21 21:51
可以換,都係比錢換,冇問題。相差時間又唔係太耐。

太好拉,我就係上網睇到有人話可以換,有人話吾可以,而且又見回鄉證個網寫6個月內。
我地啲證過曬期,想一次過換曬。

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

我大仔過左期。。細仔仲有一年。。都一次過預約埋

大宅

2024年龍年勳章

fannymama123 發表於 23-2-21 22:39
我大仔過左期。。細仔仲有一年。。都一次過預約埋

係搞完換好證了嗎?咁我就放心拉

侯爵府

育兒性格勳章

913189396 發表於 23-2-21 22:40
係搞完換好證了嗎?咁我就放心拉

未搞。。但預約時都要入到期日。。。成功預約到

大宅

2024年龍年勳章

fannymama123 發表於 23-2-21 22:41
未搞。。但預約時都要入到期日。。。成功預約到

我都係入到呀,就怕到時去到吾比搞

象牙宮

913189396 發表於 23-2-21 22:43
我都係入到呀,就怕到時去到吾比搞

入到就ok喇
放下自在

伯爵府

我試過大b到期,細b提前一年。

都得,之後回鄉證都係。

不過職員會問點解。

BB你來咗啦?

首頁

尾頁

跳至