自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

donald63 發表於 23-3-9 16:41
yuu登入多次到都收唔到驗證碼, 有無人一樣

尋晚係
今日諗起去再整就好正常
可能而家又好多人一齊想改

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

佢主要係想你改密碼啫

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今早都無事, 下午再開YUU已登出了之後要你改密碼, 要用新密碼登入.

男爵府

ydoris 發表於 23-3-9 08:44
剛剛入去改,佢話無我手機同電郵註冊。完全不能做任何野。。。

我都係,請問你最後怎樣做?謝謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

kitbebe 發表於 23-3-9 17:37
今早都無事, 下午再開YUU已登出了之後要你改密碼, 要用新密碼登入.

.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

bubupeipei 發表於 23-3-9 17:55
我都係,請問你最後怎樣做?謝謝
我隔左一陣再做過就收到驗證碼登入改密碼了。

大宅

回覆樓主:

點解我不停入驗証碼都話錯,想點呀

瑪瑙宮

大廚勳章

大少拉 發表於 23-3-9 07:25
有無人 好似我咁,到依家,yuu都未被強行登出?如果咁,唔知會唔會,唔再被強行登出呢?

不過我本身張yuu ...

【釣魚短訊】假冒yuu釣魚詐騙多 yuu所有用戶須重設密碼登入
https://topick.hket.com/article/3478383?r=cpstni

====================
想緊貼重要港聞、親子健康、娛樂及休閒生活資訊及相關影片,立即下載《香港經濟日報》App
https://dynamic.hket.com/article/FDMd

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都冇被登出

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

尖尖 發表於 23-3-9 20:59

same here
attach0/tmp/php91IVQk

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

sze811 發表於 23-3-9 21:33
我都冇被登出

.

翡翠宮

.

男爵府

ydoris 發表於 23-3-9 20:09
我隔左一陣再做過就收到驗證碼登入改密碼了。

謝謝你,我今日再試下先

子爵府

我都係,之後我試下唔用之前個密碼,改過個新密碼,咁又得喎。

我原本重設新密碼時想用回舊密碼,但就出現你的情況,佢只係一味話不正確,又唔講真正原因(係咪因為用舊密碼之故也只是猜測而已),之後我試下改過個新密碼,先至得。(但新密碼可能好快唔記得。)

大宅

我都係咁...

子爵府

dede2005 發表於 23-3-9 09:22
我用手機號碼登入幾次都收唔到驗證碼,轉電郵即刻收到搞掂,一小時後陸續收到手機驗證碼 ...

現時收短訊不一定可即時收到,這情況數年前已開始有,初時我以為只是我有這情況,後來才發覺不只我有這情況。
有時一小時後也收不到,第日才收到也有。

子爵府

gingerszeto 發表於 23-3-9 14:40
一次性密碼, 入咗好多次都話錯 (跟佢SEND 出嘅NO.)

我都係咁,我估嗰個並唔係真正原因,我估真正原因可能係喺前一版設定新密碼時用咗舊密碼,我改過個新密碼就唔再話錯,過得到。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

choyki 發表於 23-3-10 15:02
我都係咁,我估嗰個並唔係真正原因,我估真正原因可能係喺前一版設定新密碼時用咗舊密碼,我改過個新密碼 ...

最終用個唔同密碼就OK搞掂番晒啦

公爵府

hashtag影視迷勳章

大少拉 發表於 23-3-9 07:25
有無人 好似我咁,到依家,yuu都未被強行登出?如果咁,唔知會唔會,唔再被強行登出呢?

不過我本身張yuu ...

我!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我朋友沒有被登出,唔知有冇後果

首頁

尾頁

跳至