親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

wiiabcd 發表於 24-4-11 19:56
我哋有用收到email 的信用卡,
當時用已開通漫遊都收唔到SMS 。

明白, 謝謝

珍珠宮

wiiabcd 發表於 24-4-11 15:24
睇下網上攻略可能有幫助
https://www.mombaby.com.tw/articles/9928689

我聖誕節去,多人到爆燈,乜pass 都冇錢買,等候時間一小時,大部分熱門遊戲都玩咗,當然好辛苦

珍珠宮

Annchan2727 發表於 23-3-24 18:44
都係勁多大陸人

錯啦!大陸人未出動,係台灣人

珍珠宮

wiiabcd 發表於 24-4-11 19:56
我哋有用收到email 的信用卡,
當時用已開通漫遊都收唔到SMS 。

我有申請漫遊,但沒有用,收sms 冇問題

而家citi 果d,可以apps approved transaction

大宅

babytt2 發表於 24-4-12 15:57
我聖誕節去,多人到爆燈,乜pass 都冇錢買,等候時間一小時,大部分熱門遊戲都玩咗,當然好辛苦
...

乜pass 都冇錢買 <== 唔好意思, 係冇錢買定買唔到?

如果人多, 冇pass, 又玩到大部份的遊戲, 又唔錯喎.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

babytt2 發表於 24-4-12 15:57
...

我今年三月平日去(不是學校假期), 熱門遊戲等候時間都超一小時.

珍珠宮

mimi1102 發表於 24-4-12 16:18
乜pass 都冇錢買

冇錢啊!唯有早d 出發,遲d 走,行快兩步

珍珠宮

wiiabcd 發表於 24-4-12 18:10
我今年三月平日去(不是學校假期), 熱門遊戲等候時間都超一小時.

除美女要排,有兩個game 係40周年fast pass, 所以賺咗

大宅

babytt2 發表於 24-4-13 11:49
冇錢啊!唯有早d 出發,遲d 走,行快兩步

你係咪早30分鐘到門口?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

babytt2 發表於 24-4-13 11:51
除美女要排,有兩個game 係40周年fast pass, 所以賺咗
我都提早一小時門口排隊,有拎40周年fast pass 3個,唯一買美女DPA,其他遊戲都要排一小時以上。

伯爵府

babytt2 發表於 24-4-13 11:51
請分享你的攻略,時間規劃好重要。
我都玩到9時關門,當日冇落雨都取消了放煙花,失望。

珍珠宮

wiiabcd 發表於 24-4-13 12:25
請分享你的攻略,時間規劃好重要。
我都玩到9時關門,當日冇落雨都取消了放煙花,失望。

冇咩特別,六點出門口,到迪已經七點多,但人山人海!排隊你唔夠日本人玩的。

一開門直去美女,已經排到園區中間,即拎40周年快證,排個多小時就玩到美女,之後玩快證,再拎下一個快證。

中間自由時間,玩下其他唔駛點排隊的,同排45分鐘樓下的。臨走排一個鐘玩埋bay max

就係咁,大部份我喜歡的熱門遊戲,都玩到,比我想像中玩得多

當然,唔係被迫,真係唔想旺季去

伯爵府

babytt2 發表於 24-4-13 18:55
冇咩特別,六點出門口,到迪已經七點多,但人山人海!排隊你唔夠日本人玩的。

一開門直去美女,已經排到 ...

感謝分享!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊