自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

入到去忘記password, 用email 收,之後入條link,入完新密碼要一次性手機密碼,試左6次都話錯誤 你地整唔整到?

水晶宮

S_family 發表於 23-3-12 09:44
入到去忘記password, 用email 收,之後入條link,入完新密碼要一次性手機密碼,試左6次都話錯誤 ...

用電話號碼整容易過d

子爵府

入到去忘記password, 用email 收,之後入條link,入完新密碼要一次性手機密碼,試左6次都話錯誤 ...

產app 再裝,好暢順。
(之前一路都唔順。)
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我早2日有同樣問題,尋日先攪掂

大宅

我無用email收,直接按手機收,唔使入link,一次就攪掂

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

新pw真係要新
吾可以似之前組合

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

我入密碼唔得,之後只好按忘記密碼,
等佢send驗証碼嚟,等多陣,
又無反應,再按多次從send驗証碼,
之後就收到驗証碼,又之後改密碼,
之後攪掂

公爵府

回覆樓主:

感謝各位jm,我搞點la
原來係要delete app再裝,然後用電話收…之後就冇再話個一次性sms密碼有問題

瑪瑙宮

大廚勳章

我今日又順利登入返
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

手機收快啲
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

要全新密碼
好鬼煩

首頁

尾頁

跳至