自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 wingchi92 的帖子

你好,請問 人工智能點轉百元聽因為我喺人工智能嗰度搵唔到8元plan只可以upgrade唔可以downgrade

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chrischeung 發表於 23-3-16 20:50
回覆 wingchi92 的帖子

你好,請問 人工智能點轉百元聽因為我喺人工智能嗰度搵唔到8元plan只可以upgrade唔 ...

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23652190
放下自在

伯爵府

回覆樓主:

羨慕樓主自己一個返內地,我都心郁郁!

伯爵府

回覆 cattz288 的帖子

吾該哂,攪左二個字點知服務時間已過,明天再試過,謝謝你,閒話,今日經過smartone原來月費plan加九蚊多個大陸電話號碼,早知吾開聯通啦,而家本身月費到期想換,但又怕大陸銀行轉電話又排過

大宅

pauline_c 發表於 23-3-16 09:44
中文地址較好,職員多數唔熟地址,英文更唔熟。

因爲我搵唔到中文地址,如果只帶英文地址,唔知銀行接唔接受呢

子爵府

Humbers 發表於 23-3-16 21:28

我早2 日在中銀開了, 可以的.

珍珠宮

AC117 發表於 23-3-16 19:17
我懷疑佢地專登停卡,我明明set 左自動充,我唔見卡仲諗住上去補領,結果話停左三個月,早三個月開關就唔 ...

會唔會係回鄉證過期,銀行戶口凍結左,過唔到數?

伯爵府

平平常常 發表於 23-3-16 21:38
會唔會係回鄉證過期,銀行戶口凍結左,過唔到數?

我用支付寶的,銀行戶口正常,一直用緊銀行戶口支付寶淘寶

男爵府

AC117 發表於 23-3-16 21:51
我用支付寶的,銀行戶口正常,一直用緊銀行戶口支付寶淘寶
見FB有人講停一個立即封AC
懷疑專登搵借口消滅日租卡
我3年嚟都係天猫官方直接充錢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

幾年前都無問題,家陣更ok喇
放下自在

象牙宮

chrischeung 發表於 23-3-16 21:18
回覆 cattz288 的帖子

吾該哂,攪左二個字點知服務時間已過,明天再試過,謝謝你,閒話,今日經過smartone原來 ...

如果你加落本身電話度,咁就無得轉台喇
放下自在

伯爵府

Become 發表於 23-3-16 21:58
見FB有人講停一個立即封AC
懷疑專登搵借口消滅日租卡
我3年嚟都係天猫官方直接充錢

其實查電腦話停左都可能做假,同一個人正常要我交番負數先比開新卡,蝦我等左咁耐停左收我三百,明明無人排有人得閒都唔叫籌,銀行效率比他們高,係華強北改電話號碼第等兩個籌安排入房內counter ,幫我做實名截圖,提提各位開新卡叫職員搵定實名截圖

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

搵唔到都無辦法,我唔知銀行接唔接受,照帶去先~

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wingchi92 發表於 23-3-15 20:56
網上用信用咭買高鐵飛,早45mins到西九龍站,記得申報定「黑碼」及cap圖,過程順暢。
中國聯通開電話卡
一 ...

樓主,想問下中國聯通係點交電話費?只能好似你咁預先放一筆錢落中國聯通戶口慢慢扣?唔會自動每個月喺銀行扣數?

複式洋房

回覆 Lqueenie 的帖子

中聯通職員話每月慢慢扣開戶時入既$300,之後返到香港可用wechat/支付寶增值落帳戶,講到好簡單,不過我未試過

複式洋房

回覆 Humbers 的帖子

我拎有齊中英文地址單去,其實佢無咩點睇,叫我自己影相,cap圖再upload

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

Lqueenie 發表於 23-3-17 12:05
樓主,想問下中國聯通係點交電話費?只能好似你咁預先放一筆錢落中國聯通戶口慢慢扣?唔會自動每個月喺銀 ...

我喺 app 入面 set 咗無錢自動充值,微信比錢。

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

Lqueenie 發表於 23-3-17 12:05
樓主,想問下中國聯通係點交電話費?只能好似你咁預先放一筆錢落中國聯通戶口慢慢扣?唔會自動每個月喺銀 ...

有用開淘宝可以淘宝充值。

大宅

wingchi92 發表於 23-3-15 20:56
網上用信用咭買高鐵飛,早45mins到西九龍站,記得申報定「黑碼」及cap圖,過程順暢。
中國聯通開電話卡
一 ...

請問住址證明要幾多個內的住址證明?吾知銀行戶口月結單(香港中銀)吾知得吾得呢?

首頁

尾頁

跳至