自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

wai0824 發表於 23-9-2 04:42
我仔今年8歲,排左政府2年都仲未割到,仔細時3歲到係可反到少少,之後因為多次發炎收窄左,而家完全反唔到 ...
重有排等喎,去私家做左先啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

星人mama 發表於 23-9-3 06:23
我個仔10歲,未發育,完全包住哂,但又無發炎無任何問題,我老公話唔使理佢,發育後會出返來喎。
...

之前我都係咁諗,但老公堅持去檢查同醫生講解後,最尾都決定做手術,始終我係女人,都係信老公佢哋意見好,醫生話上左中學大家一齊去廁所有可能會覺得尷尬

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

stephchangch 發表於 23-9-4 16:16
唔係話做左乾淨啲乜

唔知喎, 以為係鬆緊問題, 所以咪問專家, 咁佢話唔使就唔使囉。

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

chumimibbmama 發表於 23-3-22 23:52
囝囝7歲半,啫啫無發過炎,但我屋企人話,割左包皮對囝囝發育時會好d,話唔割,驚佢啫啫個頭出唔到黎,會有 ...

有啲宗教係要

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

stephchangch 發表於 23-9-8 10:52
宜家問唔同醫生佢地有唔同睇法
有啲話要快啲做 有啲又話唔洗…

seek for second opinion. 有啲醫生冇乜醫德, 只係想搵錢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊