自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

首先我好同情佢遭遇,但有腦都唔會上人地屋企影,好啦,去到人地屋企。話要房間度影,都知道瀨野啦,,,仲要繼續,,,真心寫個“服”字。

子爵府

2018復活節勳章

huilai88 發表於 23-3-24 19:47
首先我好同情佢遭遇,但有腦都唔會上人地屋企影,好啦,去到人地屋企。話要房間度影,都知道瀨野啦,,,仲 ...

咩事??

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

首先我好同情佢遭遇,但有腦都唔會上人地屋企影,好啦,去到人地屋企。話要房間度影,都知道瀨野啦,,,仲 ...

上人屋企,背住換衫,仲攬埋嚟話俾啲温暖你

伯爵府

又真係幾蠢嘅,發明星夢發到傻咗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

都幾蠢

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-3-24 20:18
上人屋企,背住換衫,仲攬埋嚟話俾啲温暖你

邊個

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

a-mi 發表於 23-3-24 20:26
邊個

個位攝影師攬埋嚟

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

係咪同上次果個?
放下自在

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Vin仔媽 發表於 23-3-24 20:23
都幾蠢

可能真係好想成名啦
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

珍珠宮

個個都話自己係攝影師,d女仔又咁易跟人返屋企,人哋叫你除衫瞓低又肯…

象牙宮

發明星夢發到上腦。 
發明星夢發上腦 

AV港女也發明星夢。
「落選港姐」發明星夢。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 23-3-24 20:30
係咪同上次果個?

唔係,無聽錯嘅話,呢個姓劉!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 23-3-24 21:04
唔係,無聽錯嘅話,呢個姓劉!

即係兩班人都咁傻
放下自在

侯爵府

D女仔唔識保護自己, 1條友上去咁危險, OMG, 完全無介心

子爵府

donald63 發表於 23-3-24 21:16
D女仔唔識保護自己, 1條友上去咁危險, OMG, 完全無介心

分明就係半推半就,而家事敗就話俾人哋佔便宜囉,如果真係做咗Model或者KOL,就唔會咁講㗎喇~ 正常女仔都唔會去人哋屋企剝衫影相啦~ 分明預咗係有啲交易,只不過交易唔成功,睇得韓劇太多啦~

公爵府

講真,其實好多女仔都係哩類性格,後生時遇到唔小,肯單獨和你上屋,又唔代表會比你搞,肯同你訓埋一張床,都唔一定有關系

別墅

個個都話自己攝影師

子爵府

meowmeow34 發表於 23-3-24 20:18
又真係幾蠢嘅,發明星夢發到傻咗
係。

子爵府

加菲貓3 發表於 23-3-24 21:22
講真,其實好多女仔都係哩類性格,後生時遇到唔小,肯單獨和你上屋,又唔代表會比你搞,肯同你訓埋一張床, ...

子爵府

nownowma 發表於 23-3-24 20:14
咩事??
琴晚東張西望

首頁

尾頁

跳至