自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

會旅遊巴送親友去酒樓, 食完就各自坐車走。

因為親友來自香港各區、澳門、內地, 所以理想係近地鐵站, 飯後方便大家坐交通工具, 怕佢哋唔識路走。

中等價錢、乾淨企理、交通方便。請大家幫幫忙介紹, 我心很累,無精神去四圍問。謝謝

珍珠宮

可以叫你先生幫手搵嗎?當年我爸走都係我老公幫手處理,保重

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

倫敦洒樓有一層專係做纓紅宴

大宅

我親人纓紅宴都在潮悅(始創中心),都係幫忙辦事嘅人推介

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

晴B媽 發表於 23-3-31 00:01

因為親友來自香港各區、澳門、內地, 所以理想係近地鐵站, 飯後 ...

如果有人會坐船返大陸,可考慮去中港城盈翠軒。

侯爵府

旺角新世紀帝京酒店,剛剛今個月食完,旺角火車站方便內地親友

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我有兩個親人嘅纓紅宴都係喺油麻地花園酒家,旅遊巴可停車上落,近地鐵站。

大宅

晴B媽 發表於 23-3-31 00:01

因為親友來自香港各區、澳門、內地, 所以理想係近地鐵站, 飯後 ...

旺角倫敦大酒樓 2千幾一圍,大碟 味道ok

大宅

紅磡置富都會商場,入邊有酒樓做纓紅宴,旁邊就係紅磡火車站

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

多數酒樓都做纓紅宴的,你搵d就腳嘅問吓就得,至於book大巴送去就唔關酒樓事,殯儀agent會搞掂

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

留意

https://www.mpweekly.com/culture/cu0003/%E6%B8%85%E6%98%8E-%E7%BA%93%E7%B4%85%E5%AE%B4-%E8%A7%A3%E7%A9%A2%E9%85%92-27763/amp/

珊瑚宮

回覆樓主:

應該睇吓火葬場/墳場係邊區, 若新界, 無理由山長水遠去九龍食
其實香港交通方便, 唔需要太過考慮點走

水晶宮

幾年前用過倫敦大酒樓,旺角
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

回覆樓主:

若去葵涌火葬場,最近去葵芳地鐵站,上蓋有間名門酒家

首頁

尾頁

跳至