自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

伯爵府

vivian520 發表於 23-4-21 17:59
我朋友個女復活節假期果陣都試過,
朋友24小時陪住,所以一定唔會係性侵,
因為小朋友又唔肯飲水,所以都 ...

我女二年班都試過,以為提早黎M。去睇婦科醫生,醫生都係咁講。係學校長時間無飲水,搞到有菌

男爵府

唔飲水係尿道炎唔係陰道發炎喎?
就算去廁所抺唔乾淨最多都係感染外陰姐?而家話內陰都嚴重,唔通發左炎好耐都唔理?

水晶宮

畀面勳章

MarMic 發表於 23-4-21 19:47
警方初步調查話女童戒尿片不排除女童自己抓傷,會唔會唔關幼稚園事。

《Yahoo 新聞》晚上接獲消息稱,警方翻查閉路電視片段,發現在學校午睡環節期間,女童曾在課室內伸手進內褲搲下體,搔癢動作斷續出現,持續接近半小時。據了解,相信由於女童剛戒尿片,相信她不習慣及下體出現痕癢,故持續搔癢下體。消息指,警方稍後會安排專家與該女童會面,亦會與母親了解詳情。

大宅

回覆樓主:

盤問下屋企同住男性/工人姐姐

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

一定要查清楚

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

岩岩新聞話下身
下身同下體唔同架

珍珠宮

selinako^^ 發表於 23-4-21 21:55
岩岩新聞話下身
下身同下體唔同架

新聞太輕描淡寫
醫生話內陰嚴重呀

複式洋房

回覆樓主:

大宅

lovelybaby2015 發表於 23-4-21 21:48
《Yahoo 新聞》晚上接獲消息稱,警方翻查閉路電視片段,發現在學校午睡環節期間,女童曾在課室內伸手進內 ...

就算真係戒左片唔習慣,摸下體都唔會搞到内陰受傷掛?我覺得除左查學校,屋企都要查,絕對唔可以就咁算

複式洋房

回覆樓主:

咁離譜

伯爵府

lovelybaby2015 發表於 23-4-21 21:48
《Yahoo 新聞》晚上接獲消息稱,警方翻查閉路電視片段,發現在學校午睡環節期間,女童曾在課室內伸手進內 ...

依家學校對虐兒好緊張,正常幼稚園都唔會咁對小朋友啦,有晒cctv

反而係家長極度緊張同誇張,個女叫唔返學好正常,中學生你問佢都唔想返啦

水晶宮

畀面勳章

邱悠月 發表於 23-4-22 00:45
依家學校對虐兒好緊張,正常幼稚園都唔會咁對小朋友啦,有晒cctv

反而係家長極度緊張同誇張,個女叫唔返 ...

我好,相信警方能力,如果虐兒實查得出

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢個女內陰有損傷,又話唔返學,寧願去醫院都唔返學,咁都叫正常?

我識一個朋友,睇住佢小朋友返K1,本來活潑開朗,返學後完全變左第二個,話唔想返學,驚,後來佢媽媽發覺幾個同學仔都有類似情況,有兩三個轉校,包括我朋友個小朋友,轉校之後小朋友明顯開朗左,好快又變返以前既佢,所以有時小朋友話唔想返學都唔係冇原因。

今次新聞事件既媽媽係想話俾各位媽媽知,有時小朋友唔想返學唔係因為扭計,佢想叫媽媽們了解下自己小朋友係咪喺學校有咩唔開心

男爵府

中小學生唔想返學正常,但幼稚園生如果好抗拒返學,喺學校點都係有d嘢出問題,即使無出現性侵。
3歲嘅女下體流哂血,又反常地勁驚返學,喺佢角度學校唔合作,做家長緊張想知發生咩事好正常吧?而且小朋友得3歲,家長唔極力出聲就無人會幫個小朋友。唔係得個家長係咁嘈,政府幾個部門邊有行動同回應得咁快…

別墅

屈完學校發現搞錯,而家應調查下呢家人有冇虐兒先啱

痕到R出血,平時衞生習慣應該幾惡劣
估計底褲洗唔乾淨,甚或冇洗底褲
定係冇同個女沖涼?

公爵府

我覺得學校老師唔會誇張到虐待小朋友內陰,應該係自己問題多啲。
可能外陰痕痛,r下r下變內陰都感染埋。

男爵府

(emoji)

大宅

又更新左更況
attach1/tmp/phpuQA7AI

子爵府

要調查埋屋企人,包括佢爸爸有冇性病,R到出晒血,應該唔會普通嘅痕。

首頁

尾頁

跳至