自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

回覆 htts 的帖子

我有類似問題, 我睇開一個人, 佢治痛症幾好 (但講明, 佢唔係醫生), 如果需要佢聯絡, 可 PM 我.
我唔係幫佢賣廣告, 見你好痛苦先想幫下你. 我個 case 亦都係膝痛睇左幾次跌打無乜效, 所以搵左尼個人, 點解我搵佢, 唔係人介紹, 係佢一向响我樓下商場開業, 所以先試下搵佢, 點之佢又真係解決我問題, 因為係退化, 唔會 100% 好的.
YOUTUBE 的不好自己揀黎練, 跟來你唔識運動, 如何知咩人教 d 咩係啱自己? 尤其你有痛症在身.

瑪瑙宮

Elsa媽咪 發表於 23-4-26 14:52
可以pm我嗎?謝謝

check pm

瑪瑙宮

htts 發表於 23-4-27 09:20
我日行都無7千步, 坐多過行, 一向無咩運動,幾年前有行下D 輕易行山路線,但近年都無喇. 樓梯就係MTR返工果 ...

疫情前我上開工聯會運動班, 尼兩年未復常我無去運動班, 所以差左. 我而家重新上番運動班, 好左好多了.

工聯會好多班, 你上佢個網睇下瑜珈班, 普拉提伸展班, 我上緊長者瑜珈, 但要 55 以上, 所以你要報就成人班. 入會有折, 先幾十蚊堂, 抵坃的.

工聯會進修中心 https://www.hkftustsc.org/info/index2.html

瑪瑙宮

回覆 yantung2010 的帖子

已 pm 向我取資料的 jm/ching

先提提大家, 佢不是醫生/醫師, 所以 claim 唔到保險的.

唔好第時問我點解 claim 唔到保險.

首頁

尾頁

跳至