親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

暑假去曼谷玩,我、1位9歲小朋友同1個老人家同房,方便照顧。

請問有無邊間酒店,地點方便,而佢既雙床房張床夠大,方便我同小朋友share?

問過幾間酒店,張床都係大約3尺闊,唔夠訓。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都想知

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

疫情前住過mercure siam, 當時一家四口,其中一個9歲一個7歲住一間房。細就訓梳化,大的就和我們一起訓,將2張牀拼埋都夠訓。間酒店小朋友free早餐又近BTS.
如果你找類似的酒店,就找Novotel, ibis, mercure等等。

別墅

dpeddiec 發表於 23-4-27 13:13
疫情前住過mercure siam, 當時一家四口,其中一個9歲一個7歲住一間房。細就訓梳化,大的就和我們一起訓,將 ...

本身想訂Novotel ,問左酒店,雙床房,每張床闊三尺,唔夠訓(emoji)

頭先睇mercure siam 我去個段時間無房。

而家仲搵咁

伯爵府

回覆樓主:

問下可唔可以加床

別墅

coldmilktea 發表於 23-4-27 22:40
問下可唔可以加床

我想問下加床,一般係咪加張梳化床?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 粉紅芭比 的帖子

可以睇下Centara Grand & Bangkok Convention Centre at CentralWorld, 果度有FAMILY ROOM, 2張大床

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

多謝介紹

男爵府

粉紅芭比 發表於 23-4-26 20:00
暑假去曼谷玩,我、1位9歲小朋友同1個老人家同房,方便照顧。

請問有無邊間酒店,地點方便,而佢既雙床房 ...

Rosewood,萬麗兩張床,每張有4尺闊,我都煩緊呢個問題,send左去好幾間酒店問

別墅

bbboboiloveyou 發表於 23-4-28 20:39
Rosewood,萬麗4尺床,我都煩緊呢個問題,send左去好幾間酒店問

打算book courtyard by Marriott Bangkok 佢有雙床房,每張床1.3米闊,地點都算方便,可以諗下

伯爵府

siam@siam design hotel bangkok, 三人房,行3鐘到bts,近MBK商場

男爵府

畀面勳章

abinayams 發表於 23-4-29 00:48
siam@siam design hotel bangkok, 三人房,行3鐘到bts,近MBK商場

乾净?

首頁

尾頁

跳至