跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

原帖由 CSbaby 於 09-8-20 17:53 發表
你哋有冇幫BB報幼潛或協康會的COURSES呢?

我個女報咗幼潛, 10開始上堂. 應該都會報埋12月嗰期.

別墅

咁你係自己報定係組班o架? 係咪喺kwan tong上?
自己報會唔會冇咁易抽到?

原帖由 tantanmama 於 09-8-21 13:29 發表

大宅

我報左協康, 9月坑口上堂!
幼潛就報左12月, 希望抽到啦! 係尖咀上! 如果你都想, 下次我地可以試下組班, 因為我同其他媽媽, 都有5個啦!

原帖由 CSbaby 於 09-8-20 17:53 發表
你哋有冇幫BB報幼潛或協康會的COURSES呢?

大宅

我send左e-mail問你, 關於你屋苑book地方既資料架! 你收唔收到呀??

原帖由 CSbaby 於 09-8-20 17:06 發表
我係FTMAMI, 我住LEPOINT, 呢度都有得BOOK地方, 但我唔係好清楚有冇適合BB, 要問下先知!

大宅

抽到真係好啦!聽講好難抽!

原帖由 tantanmama 於 09-8-21 13:29 發表

大宅

yes! OS=Ocean Shores!

地下係地板地, d媽媽想bb可以爬, 所以最好有地墊! 但好多屋苑冇得借, 如果係地毯, 只鋪防水布, 都ok! 所以, 要
睇下邊個屋苑book room容易, 而家睇埋康體處既舞蹈室, 佢地有地墊借, 但好難book! 希望最遲10月可以攪一次Gathering!

原帖由 南瓜妹 於 09-8-20 16:33 發表

OS係咪即係Ocean Shores呀??

地下係石地???book邊到地下係石地呀???

別墅

唔知仲有冇位呢? 我都想報, 你係報邊個PLAYGROUP?

原帖由 abo2008 於 09-8-23 17:07 發表
幼潛就報左12月, 希望抽到啦! 係尖咀上! 如果你都想, 下次我地可以試下組班, 因為我同其他媽媽, 都有5個啦!

別墅

唔好意思, 我唔係成日CHECK EMAIL, 啱啱CHECK 咗!

原帖由 abo2008 於 09-8-23 17:09 發表
我send左e-mail問你, 關於你屋苑book地方既資料架! 你收唔收到呀??

禁止發言

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

原帖由 CSbaby 於 09-8-21 14:15 發表
咁你係自己報定係組班o架? 係咪喺kwan tong上?
自己報會唔會冇咁易抽到?

我係自己報, 好采抽到. 係呀, 係觀塘上, 我諗住近d. 之前join其他bk媽咪組班, 但後來話組班仲難抽中, 叫我地自己各自報, 又咁好采抽到, 真係好開心呢.

公爵府

原帖由 abo2008 於 09-8-23 17:07 發表

協康嘅playgroup係教咩架? 我見都有好多bk媽咪話報, 但我係電腦白痴, 睇完佢地嘅website都揾唔到playgroup嘅資料.

大宅

你報幼潛啦! 好似9月尾截止報名架!

原帖由 CSbaby 於 09-8-23 19:05 發表
唔知仲有冇位呢? 我都想報, 你係報邊個PLAYGROUP?

大宅

有個媽媽個朋友話幾好, 我一陣e-mail 比你參考下啦!

原帖由 tantanmama 於 09-8-24 09:18 發表

協康嘅playgroup係教咩架? 我見都有好多bk媽咪話報, 但我係電腦白痴, 睇完佢地嘅website都揾唔到playgroup嘅資料.

公爵府

原帖由 abo2008 於 09-8-24 09:51 發表
有個媽媽個朋友話幾好, 我一陣e-mail 比你參考下啦!

Thank you !

大宅

2nd - TKO Gathering

已發e-mail比大家啦! 請覆e-mail啦!

Thanks.

大宅

原帖由 tantanmama 於 09-8-24 09:18 發表

我都想報, 又係搵唔到資料呀! 可唔可以email埋俾我呀?? thanks

大宅

e-mail 左啦! 你睇下收唔收到啦!

原帖由 catwingyi 於 09-8-24 17:21 發表

我都想報, 又係搵唔到資料呀! 可唔可以email埋俾我呀?? thanks

大宅

畀面勳章

比比媽,

我email咗俾你,睇下收唔收到。

p.s. 你個女好肥好cute呀!!

大宅

收到啦!

佢前排病左兩個禮拜, 瘦左呀! 我心都痛埋!

原帖由 南瓜妹 於 09-8-29 00:23 發表
比比媽,

我email咗俾你,睇下收唔收到。

p.s. 你個女好肥好cute呀!!

大宅

畀面勳章

原帖由 abo2008 於 09-8-29 10:25 發表
收到啦!

佢前排病左兩個禮拜, 瘦左呀! 我心都痛埋!

唔記得講,我写3大,其中一個係工人姐姐,但我未confirm佢會唔會放假。

病左兩個禮拜??咩事呀??

我個仔病幾日,我都心痛啦,何况2 weeks!!

首頁

尾頁

跳至