自由講場

跳至

首頁
34567...21

尾頁

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yeemeif 發表於 23-6-1 23:08
試咗又好似唔得

試下載隻錶係屋企原地細力踏步得唔得

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

bearwhat 發表於 23-6-1 21:56
請加我

加咗

另外其他jm都加晒

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

yeemeif 發表於 23-6-1 22:55
小米得唔得?

小米得,但小米本身要駁google fit,大家減齡用google fit數據

不過依個版本之前,步數係計google fit(手機步數),唔係計小米嘅步數,即係每日要拎住或袋住手機行,所以最後我轉用garmin,真係計隻錶步數

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

歡迎加我
勞煩哂
attach0/tmp/phpP1bHAt

珍珠宮

youjump 發表於 23-6-1 23:28
小米得,但小米本身要駁google fit,大家減齡用google fit數據

不過依個版本之前,步數係計google fit(手 ...

但我唔識點將小米駁Google fit, 我一向手機步數係計Google fit的

珍珠宮

回覆樓主:

同埋請問點解一呼一吸果個我做咗幾次都唔得嘅,仲係完成唔到

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yeemeif 發表於 23-6-1 23:39

放空手機3分鐘,然後等佢彈已完成先關閉

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

請add好友,謝謝
attach1/tmp/php44QrND

瑪瑙宮

yeemeif 發表於 23-6-1 23:39

咁樣玩
attach0/tmp/phpleTWBi
attach1/tmp/phpygAooh

男爵府

yeemeif 發表於 23-6-1 23:37
但我唔識點將小米駁Google fit, 我一向手機步數係計Google fit的

我好耐冇用小米,係老公其中一部手機有,你睇下咁樣得唔得

喺小米個app度加google fit,大家減齡揀用google fit
attach0/tmp/phpVTT2IF
attach1/tmp/phpMJldnx

珍珠宮

dasy 發表於 23-6-1 23:43
放空手機3分鐘,然後等佢彈已完成先關閉

我試過好多次3分鐘佢都唔停啊!跟住我自己㩒關閉

珍珠宮

dasy 發表於 23-6-1 23:50
咁樣玩

成功了,唔該晒你

子爵府

mingcheng 發表於 23-6-1 18:40
更新後忘記密碼又收唔到E mail
戶口又被凍結

我都係
一個舊會員新嘅秘密身份, 哈哈!

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我都想找好友呀

洋房

回覆樓主:

可以掃我加我做好友呀
attach0/tmp/php7GKOo4

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

請問有個減齡知多D, 點解睇完條片都話未完成?
[img=500,400][/img]

珍珠宮

回覆樓主:

Add 哂樓上咁多位JM, 附上我的QR Code , 有時間麻煩都 add 下我, 謝謝
attach0/tmp/phpqoFrNN

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

add me, 我都add哂上面既jm啦, 雖然我唔識有咩用
attach0/tmp/phpSvDIW3

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

未細睇,擺出黎先!多謝大家!
attach0/tmp/phpegkpV4
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 23-6-2 10:10
add me, 我都add哂上面既jm啦, 雖然我唔識有咩用
唔知係咪 add 得太密, 我未掃 code 就話我錯誤晏D 再試

首頁
34567...21

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊