自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今集都幾犀利
打上去問野嘅小3,唔知自己做咗10年小3
依加個男人 好大機會選擇同佢一齊。
同個老婆離婚。

有時候覺得主持人 提意 女人點樣做,可以令到家庭生活好d…. 好似 (寧教人打仔…)

但係咁樣 做女人嘅.. 會唔會苦咗 D 呢?
可能因為都係男主持啦

attach1_sign/tmp/phpUr2RXe

公爵府

呃人呃埋自己,點會唔知係小三?大節大日會同你過成晚?會帶你返男家識親戚朋友?

伯爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果有大婆 打埋上去就好喇。其實大婆 會唔會 慘d呢?

有個女。 點解有人可以比人呃咗10年都唔知道 人哋有老婆嘅呢

伯爵府

加菲貓3 發表於 23-6-6 11:18
呃人呃埋自己,點會唔知係小三?大節大日會同你過成晚?會帶你返男家識親戚朋友? ...

個小三話個男人 有個女 …
(但同佢講 係親戚嘅女

伯爵府

2024年龍年勳章

元配仲無辜, 俾人破獲婚姻

男爵府

以前細個同一個男人拍拖,以為佢有小三,點知原來自己先係小三!

嬲到即刻同佢斬纜!

子爵府

2024年龍年勳章

女人直覺好強烈,尤其年年節節都話唔得閒陪你,你自己冇呃緊自己la

象牙宮

回覆樓主:

可能各有各玩,未去到簽離婚紙!我識人分開5年先離婚添

大宅

小三最叻扮可憐

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

點會唔知?! 節日有無一齊show off下, 見哂親友未呀?
人地老婆仲慘, 只是唔想承認自己係小三既借口, 打上去講都幾無恥

珍珠宮

玩具勳章

加菲貓3 發表於 23-6-6 11:18
呃人呃埋自己,點會唔知係小三?大節大日會同你過成晚?會帶你返男家識親戚朋友? ...

X2 裝睡的人是叫不醒的。小三都以為自己的是愛情

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

自己年輕時識過一個男的,佢追我,常約出街,但竟然在一次食飯期間無意中發現他原來有個女,我當時扮冇野,實際真係嬲爆,幸好我冇接受佢。
有些人就係好衰,不誠實,
就如我現時有個朋友,明明有個仔 (已離婚),但唔准個仔叫佢媽咪,只可叫佢姐姐,因為佢想再婚,自欺欺人

伯爵府

stagea 發表於 23-6-6 11:32
點會唔知?! 節日有無一齊show off下, 見哂親友未呀?
人地老婆仲慘, 只是唔想承認自己係小三既借口, 打上去 ...

主持人叫佢 唔好再 check 男人電話,報到..果d野.
否則,到佢變咗老婆後,可能又有第二個小三出現

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ballball329 發表於 23-6-6 12:55
主持人叫佢 唔好再 check 男人電話,報到..果d野.
否則,到佢變咗老婆後,可能又有第二個小三出現 ...

主持人咁都有?!
歪理當真理

侯爵府

BO_NG 發表於 23-6-6 11:21
以前細個同一個男人拍拖,以為佢有小三,點知原來自己先係小三!

嬲到即刻同佢斬纜!

我表姐同 jm 你一樣諗法。
咁多年追親佢嘅都係本身有伴侶嘅,佢即斬纜,話寧願成世無男人。
佢而家接近六十都單身。

公爵府

回覆樓主:

除非佢白痴 否則無可能唔知

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知? check 男人電話會唔知? 10年後先有機會坐正, 證明個男人嫌老婆老啦, 小3 你都會老架

呢D小3 復佢 都兼費事
滿口大話, 大話連篇

伯爵府

selinako^^ 發表於 23-6-6 13:19
唔知? check 男人電話會唔知? 10年後先有機會坐正, 證明個男人嫌老婆老啦, 小3 你都會老架

呢D小3 復佢 ...

我都好想知 點解可以10年都唔知人哋有老婆。
個女人話 自己工作好忙,好多重要嘅日子 都要做野的。
究竟 偷食嘅通常係男人 ? or 打電話嘅通常係女人

伯爵府

selinako^^ 發表於 23-6-6 13:19

呢D小3 復佢 ...

係個男人自爆。可能個老婆都唔要佢
如果唔係,依加個女人都唔知自己做咗小3 成10年。 依加個小3 都好煩惱,唔知點再信個男人。
要佢報到,視像..
但主持人叫佢唔好咁做

男爵府

YolandaTam 發表於 23-6-6 13:15
我表姐同 jm 你一樣諗法。
咁多年追親佢嘅都係本身有伴侶嘅,佢即斬纜,話寧願成世無男人。
佢而家接近六 ...

我呢個男朋友最賤格係原來佢冇同個女人結婚,個女人都肯幫佢生兩個小朋友 (可能為咗分身家)

佢追我嘅時候,原來個女人響外國陀緊第二個BB

佢好識善用時間,所有重要日子都陪我,我點會估到我係第三者?

點解我會無啦啦發現到佢有個女人,女人第六感好準!佢有個Facebook,得佢自己一個人,乜鬼朋友都無。有一日心血來潮,返佢Facebook睇六年前嘅嘢,無啦啦響外國買咗一個女裝手袋,撳入張相,就見到佢買呢個手袋送俾佢個女人!

我仲以為個女人喺第三者!點知佢同我講話有兩個小朋友,但冇同個女人結婚!

當初我問佢有冇結過婚?佢答我冇,佢真係冇呃我!但原來有小朋友囉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊