跳至

首頁

尾頁

別墅

如題

別墅

我有元朗區兒科醫生的針藥價錢..有興趣就PM 我吧~

我幫襯左元朗又新街的"岑鳳延" 幾細心, 但輪狀病毒係 MSD 藥廠, 不是GSK, 所以要服3 劑, 每劑$410, 我格過價, 全元朗食呢劑藥最平

Born         3.185kg     5 Months  7 kg
1 Month    4.21kg       6 Months 7.87kg  
2 Months  5.24kg       12Months 9.4kg
4 Months  6.93kg       13Months 9.6kg

複式洋房

我 BB 琴日食咗 , 只食 2 劑. 680/劑, 在 DR YEUNG MAN 食. 及打埋 5合一.覺得 楊 E 生 OK 呀.我都有睇開佢.

別墅

原帖由 yuuki 於 09-6-16 14:04 發表
我 BB 琴日食咗 , 只食 2 劑. 680/劑, 在 DR YEUNG MAN 食. 及打埋 5合一.覺得 楊 E 生 OK 呀.我都有睇開佢.
有冇電話地址可以俾我

別墅

原帖由 mantoby 於 09-6-16 14:46 發表
有冇電話地址可以俾我

楊敏醫生
元朗康樂路7-11康寧樓地下B1

係元朗大馬路HSBC 則邊..近小巴站對面

Born         3.185kg     5 Months  7 kg
1 Month    4.21kg       6 Months 7.87kg  
2 Months  5.24kg       12Months 9.4kg
4 Months  6.93kg       13Months 9.6kg

複式洋房

原帖由 boatang 於 09-6-16 17:11 發表

楊敏醫生

YES ... BB 打5合1 同食咗鄰狀病毒 口服液 ,沒發燒同"忟憎 ",胃口同平時一樣 .. 叻仔

別墅

原帖由 boatang 於 09-6-16 17:11 發表

楊敏醫生

THANKS A LOT

首頁

尾頁

跳至