自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Become 發表於 23-6-23 21:33
當然識浮
只係根本唔應該落到咁深

去到咁深? 隻咁野? 鞋,

男爵府

annakit 發表於 23-6-23 06:59
話解體可以唔駛再揾返條屍比家屬?

咁會唔會其實一場戲?

珍珠宮

cutiemily 發表於 23-6-23 15:41
其實我少少陰謀論,有冇諗過其實嗰五個人根本就冇死到,其實呢隻潛水艇只係煙幕,佢哋落咗水冇耐可能就有 ...

系水度接送?吾似假,有個富豪就系覺得吾安全縮沙,吾似夾埋

男爵府

angiehouse 發表於 23-6-23 21:54
系水度接送?吾似假,有個富豪就系覺得吾安全縮沙,吾似夾埋

我都覺唔似夾埋

大宅

大力大力 發表於 23-6-23 18:57
原來好多人都誤會咗~

係間諜潛艇、在那區域收聽到爆炸聲音、時間同那潛水器、失蹤時間吻合~

可能報道無講得咁清楚?記得開頭電視新聞仲話每半小時有咩撞擊聲定拍打聲,但最後又無再解釋係乜,雖然成個海咁大,有呢啲聲唔出奇,又可能基於唔想外洩太多機密,但成件事好明顯係救唔到,到時間就收隊咁。

珊瑚宮

回覆樓主:

好sad,家人一定好痛苦,希望可以儘快平服悲痛心情

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

VRbaby 發表於 23-6-23 22:52
可能報道無講得咁清楚?記得開頭電視新聞仲話每半小時有咩撞擊聲定拍打聲,但最後又無再解釋係乜,雖然成 ...

如果潛水器裏邊坐了普京、陰謀論便成立了~

成件事、根本就是普通民用潛水器、發生意外、而乘客亦祗是有點錢的人員~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

老翻太太 發表於 23-6-23 13:27
唔知點解總是仍住因為知道佢哋無氧必死無異,費事再浪費資源揾就朔性話爆咗
...

新聞報導、美國海岸防衛隊會撈一些零件、上來分析引致內爆原因~

唔明這個意外事件、都可以有陰謀論?

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

kirorocoffee 發表於 23-6-23 06:55
一到時間就話搵到殘骸

好可疑,仲有氧氣時搵來搵去都搵唔到,一無氧氣就搵到,仲內爆左,總之要全世界相信班[探險家]必死無疑。

珍珠宮

大力大力 發表於 23-6-24 07:16
新聞報導、美國海岸防衛隊會撈一些零件、上來分析引致內爆原因~

唔明這個意外事件、都可以有陰謀論? :i ...

你使唔使咁緊張連環飛出來護你個美帝主人?

美國一向做假成性
上高的人話今次美國做假,一點也不出奇

水晶宮

成件事都好古怪

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 23-6-23 15:53
成隻好似紙紮咁。 D有錢佬興趣真特別, 咁都好去? US$25萬呀? 有錢都唔係咁用呀?
...

只要口才好,吹得夠大,就會有人落搭。

伯爵府

joycewsm 發表於 23-6-24 08:02
好可疑,仲有氧氣時搵來搵去都搵唔到,一無氧氣就搵到,仲內爆左,總之要全世界相信班[探險家]必死無疑 ...

因為派潛艇去都要兩日,法國同加拿大都係21號先晚放到潛艇落去,氧氣一早知道去到果日就用完。

伯爵府

VRbaby 發表於 23-6-23 22:52
可能報道無講得咁清楚?記得開頭電視新聞仲話每半小時有咩撞擊聲定拍打聲,但最後又無再解釋係乜,雖然成 ...

有講到,話每半小時係環境噪音

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

[quote]bobo05 發表於 23-6-24 10:58
只要口才好,吹得夠大,就會有人落搭」quote]有錢人喜好另類。 可能有錢, 要威過其他有錢佬。
如果無死, 可在friend度威吓

子爵府

kit2004 發表於 23-6-23 10:45
agree. 原來隻潛水艇又落後又冇規管,之前有員工提過唔安全但竟被炒!呢鑊佢地賠到破產吧
...

自食其果埋沒良心

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

BKFinder 發表於 23-6-24 08:14
你使唔使咁緊張連環飛出來護你個美帝主人?

美國一向做假成性

你真係乞人憎、我憎到美國死、佢滅國我就最開心、而且世界也變得和平及和諧~

買基金真係好傷

公爵府

chanchilok 發表於 23-6-23 10:05
唉,冒險家的結局

其實幾個玩啲咁high risk 都應該預咗有死亡冒險?最唔抵係那個19歲少年,新聞話佢根本唔想去。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊