自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20230630/s00001/1688099818246/%E6%B6%89%E8%B6%85%E5%B8%82%E7%9B%9C%E7%AB%8A%E7%BD%AA%E6%88%90-%E9%86%AB%E7%AE%A1%E5%B1%80%E7%B8%BD%E8%A1%8C%E6%94%BF%E7%B6%93%E7%90%86%E8%8E%8A%E6%85%A7%E6%95%8F%E5%8F%8A%E4%B8%88%E5%A4%AB%E4%B8%8A%E8%A8%B4%E9%AB%98%E9%99%A2

無恥最高境界
attach0/tmp/phpeUhXa7

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

無恥到極點

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

係咪一日上訴中就可以免炒呀

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

偷野,仲要上訴….人無恥,真係無敵

複式洋房

平平無奇2 發表於 23-6-30 14:42
係咪一日上訴中就可以免炒呀

上訴成功 就可以保得住份工

子爵府

回覆樓主:

使錢上訴,睇吓最後点...

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

請問醫管局有長糧嗎?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好......去上訴, 敗訴, 2公婆即入獄, 無恥!

禁止訪問

大宅

兩件垃圾!
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

仲死撐!
打咩point 呀?

大宅

回覆樓主:

人無恥便無敵,上訴應該加刑

複式洋房

露比2006 發表於 23-6-30 14:48
使錢上訴,睇吓最後点...

上訴去到終審..

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無恥至極!!

水晶宮

Karenbeee 發表於 23-6-30 14:24
https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20230630/s00001/1688099818246/%E6%B6%89%E8%B ...

咁都上訴即係唔忿氣啦,最好將佢哋判入監坐吓

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20230630/s00001/1688099818246/%E6%B6%89%E8%B ...

厚顏無恥

男爵府

我唔太相信佢地偷嘢,但大意亦需付上一定代價,希望佢地可以上訴成功

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

兩公婆不知所謂嘅垃圾

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

使咁多錢去打官司又何必當初呢

大宅

回覆樓主:

我以前有個同事,衰偷公司錢,跟住上到庭,死都唔肯認罪,就咁拖咗一年,到最後都係要認罪,但要判守行為18個月。我地仲諗。。。嘥錢請律師

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊