自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

webjen 發表於 23-6-30 17:39
我阿爸想當年好鐘意用舊飛照抄,有一次,抄抄下心血來潮改左一個No,點知果條真係中頭獎,佢得三獎萬幾$,仲傻更 ...

我想知中過獎的人,當刻知道中巨獎的心情
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

Rita 發表於 23-7-1 09:05

我都想知,應該會心跳加速,同埋會反覆驗證,興奮到瞓唔着覺

侯爵府

csc1016 發表於 23-6-30 15:51
頭奬未試過。
我爸好多年前最叻中過一次三奬,幾萬蚊。點知即刻收到一個親戚問借錢,佢借曬俾個親戚。一直 ...

如果俾我中了不會同其他人講,如果得幾萬蚊,連老公都未必會講佢知

大宅

Rita 發表於 23-7-1 09:05

其實中三獎都已經好刺激,中頭獎應該好難冷靜。
我十年前中三獎係我老公喺電腦對緊飛,話好似中喎,咁我再對下,咩對白就唔記得,但第一時間睇派幾多先(因為多人中真係可以好少),嗰次派十萬左右,睇完就識興奮喇,都興奮咗一個鐘,我仲即刻打俾媽咪話佢知,其實都有唔信再望多次啲號碼,第二日媽咪仲陪我去馬會攞錢

水晶宮

2024年龍年勳章

Wyltcy 發表於 23-7-1 15:34
其實中三獎都已經好刺激,中頭獎應該好難冷靜。
我十年前中三獎係我老公喺電腦對緊飛,話好似中喎,咁我再 ...

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

Smartbean 發表於 23-7-1 10:09
我都想知,應該會心跳加速,同埋會反覆驗證,興奮到瞓唔着覺

我唸頭獎真係會瞓唔著,又要唸搭咩車去馬場攞錢,一定唔可以自己揸車,唔留痕跡,如果係買飛嘅,應該會好小心保管張飛,不停睇下張飛仲係唔係度,驚唔見

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Wyltcy 發表於 23-7-1 15:54
我唸頭獎真係會瞓唔著,又要唸搭咩車去馬場攞錢,一定唔可以自己揸車,唔留痕跡,如果係買飛嘅,應該會好 ...

好搞笑。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

rabbit75 發表於 23-6-30 15:37
當年金多寶阿差都叫做見過面打過招呼
不過之後都從未見過他了

好似話大公開講 返到家鄉比人殺左

琥珀宮

鼻毛長 發表於 23-6-30 15:59
我有條$10飛, 每次都買30期 (一完左又買30期咁駁住落) , 買左起碼超過15年, 最多都係中過2-3次嘅4個字咋... ...

要中真係會中,我試過行錯路,見到投注站就入去買左張10元,最後中左廿元咁大把

大宅

回覆樓主:

不過想字

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mandy952 發表於 23-7-1 17:21
要中真係會中,我試過行錯路,見到投注站就入去買左張10元,最後中左廿元咁大把
...

咁幾幸運喎
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊