自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔覺佢靚

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

之前喺街見過佢,好似燶咗咁,仲以為佢命不久已添。

男爵府

我覺得佢靚左同好fit喎!
聽返好多舊歌原來是佢填詞的,真心欣賞她的才華

珍珠宮

回覆樓主:

不嬲都唔覺佢靚,就算佢以前後生都硬係覺得佢個樣好怪,好似眼琼琼咁

大宅

但係前排睇佢YT同個風水師
佢塊面兩邊好黑

琥珀宮

蘭開夏道 發表於 23-7-3 19:10
佢比幾年前個樣靓返好多,佢話呢幾年主要吃supplements,特別是骨膠原,佢吃好多骨膠原的,她說從不做醫美 ...

佢之前塊面黑色,應該腎有事

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

記得好耐之前有次睇報紙訪問佢,佢教讀者點樣去令老公依賴自己,做個乜嘢都迎合老公、出得廳堂入得廚房嘅老婆,咁個老公就飛唔出你嘅五指山⋯⋯ 最後佢咪又係被離婚~

侯爵府

好媽媽勳章

Jane1983 發表於 23-7-3 21:08
佢係離譜,新聞報導都講阿伯係被人放火燒傷,佢唔fact check就話係假。後來confirm係真,佢無澄清,亦無道 ...

有道歉,當時我不斷係佢Facebook 追擊佢,佢不斷删我留言,我係佢不同post 鬧佢,跟住佢係you tube道歉,我繼續鬧,我話有心道歉就係Facebook 出段文字聲明,唔好係you tube呃點擊我咁大個人,從來無做過係名人明星嘅Facebook 追住人哋嚟鬧,更未試吓俾人删留言火燒伯伯單嘢我真係氣難平,佢唔道歉我唔會罷休

侯爵府

好媽媽勳章

Jane1983 發表於 23-7-3 21:08
佢係離譜,新聞報導都講阿伯係被人放火燒傷,佢唔fact check就話係假。後來confirm係真,佢無澄清,亦無道 ...

因為呢件事,我當日仲同老公鬧交,佢話我太上心,我話唔講政治立場,正常人都唔會點火去燒人啦,佢仲要話人玩特技,把口賤到呢,唔鬧爆佢我個心仲難捱,連續兩日不斷入佢Facebook 鬧,佢全部delete 曬,我繼續鬧,仲俾啲黃人圍攻我係要鬧到佢道歉先收手,佢真係好不知所謂

Mmmmmfung    發表於 23-7-4 13:20
Jane1983    發表於 23-7-4 07:12
開心每一天

珍珠宮

熱血金章

雪影 發表於 23-7-3 23:42
因為呢件事,我當日仲同老公鬧交,佢話我太上心,我話唔講政治立場,正常人都唔會點火去燒人啦,佢仲要話 ...

好在有你堅持
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珊瑚宮

因為呢件事,我當日仲同老公鬧交,佢話我太上心,我話唔講政治立場,正常人都唔會點火去燒人啦,佢仲要話 ...

JM俾個like你

伯爵府

KUDOS 發表於 23-7-3 23:17
記得好耐之前有次睇報紙訪問佢,佢教讀者點樣去令老公依賴自己,做個乜嘢都迎合老公、出得廳堂入得廚房嘅老 ...

我都好記得嗰篇報道!佢真係以勝利者姿態咁教人自信爆棚!成日好想搵返篇報道出嚟

好記得佢話佢當年年紀唔細,都sell得自己出,仲要嫁得咁好bla bla bla……

而家睇返一定好諷刺!

珍珠宮

omekmh 發表於 23-7-3 19:25
食乜變靚都冇用,個心都係黑色,相由心生,況且唔覺佢靚

好憎呢個人

公爵府

下次有哩類事,上bk吹雞

侯爵府

好媽媽勳章

toffeetong 發表於 23-7-3 23:51
好在有你堅持

個次真係好堅持,除咗呢個黑心女人,仲為咗伯伯同個同事吵大鑊,個同事竟然話係伯伯多口先俾人燒,我嬲到問佢,我覺得你而家都好多口,咁我係咪可以燒你呀?啲人個腦裝屎㗎,一黃咗就連個腦都壞埋

子爵府

雪影 發表於 23-7-4 00:06
個次真係好堅持,除咗呢個黑心女人,仲為咗伯伯同個同事吵大鑊,個同事竟然話係伯伯多口先俾人燒,我嬲到 ...

欣賞你

珍珠宮

熱血金章

雪影 發表於 23-7-4 00:06
個次真係好堅持,除咗呢個黑心女人,仲為咗伯伯同個同事吵大鑊,個同事竟然話係伯伯多口先俾人燒,我嬲到 ...

你舉例得好好,之後點同黃同事相處?
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

侯爵府

好媽媽勳章

cbeyond 發表於 23-7-3 23:52
JM俾個like你

個時都有朋友好擔心我俾人起底,但我話係個段時間已經好忍口,我都會怕出事令屋企人擔心,但就係呢件事,我真係控制唔到自己,我唔敢睇曬伯伯段片,淨係開頭我已經喊咗出嚟,跟住有人話黑心女人話伯伯係特技人,嬲到即入佢Facebook 鬧咗佢兩三日,好堅持咁鬧我未試過鬧一個唔識嘅人鬧咁耐
開心每一天

侯爵府

好媽媽勳章

toffeetong 發表於 23-7-4 00:09
你舉例得好好,之後點同黃同事相處?

我起碼半年無睬佢,後嚟疫情都好少見到,而家我無做啦
開心每一天

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

多謝你堅持。
外人唔講,我家人,黄啊媽睇完佢哋chanel. 動新聞,同我講係特技人,仲話受害者仲識行。我話當刻係行到,因為燒表皮,但當人燒晒皮膚好易因細菌感染而死,仲有漫長植皮,繃緊,流血,痛楚……。
有果兩個都做過製片。。。另一個燒乜乜。
其他聽完佢哋話都信,仲話佢哋有拍戲實啱。
我話特技人我信有,但俾幾多你可以燒埋你個頭。
誠然,太多人無用腦或已信了黄派,眼盲心瞎都算,仲要係心腸歹毒。

首頁
23456...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊