夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

hw1115 發表於 23-7-15 05:58
我叫佢冇再同佢whatsapp我好介意,
佢唔肯,又话冇上過床就得。依家又肯离婚,我1516
...
男既睇穿你。你1516 佢米食住你囉。
你有你1516, 佢有佢whatsapp 多爽
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

hw1115 發表於 23-7-15 19:13
我唔鍾意做嘅嘢夾硬去遷就人哋我又做唔到,照你咁講唯有離婚放過大家,
但佢始終唔肯承認同外面個女人有嘢!
...
去到「講離婚」咁嚴重階段, 5好再意氣用事講埋呢D 高姿態悔氣話,有邊個5識講。

老實講, 又要返工, 又5肯陪人, 講分開又1516, 其實成隻game 你玩哂。

侯爵府

如果是想圍爐就早講麻, 白花各JM力氣。
裝睡的人叫不醒。

侯爵府

yantung2010 發表於 23-7-16 01:34
因為大家都喜歡講嘢。朋友仔,傾吓偈。

我諗更大原因係, 大家都係女人仔, 未必大愛到想你發達, 但最少都算心地良善, 寧教人打仔。

老實講, 一個2個自我主義膨哂漲,一個2個郁D 起哂杆,下下要贏哂玩獨贏對方錯油自己全對, 5識禮讓老funG 要人讓,人與人之間咩叫「有來有往」已經5記得,真心抱獨生主義好過。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊