自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

臭猪猪 發表於 23-7-24 18:02
我地住荃灣,阿仔大抽獎,抽中王少清,之後有去叩門九華,一路都無消息……我地已經放棄咗了,點知今日啱啱 ...

如果樓主放九華 相信好多人等call 會多謝你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

臭猪猪 發表於 23-7-25 10:51
因為心水九華 荃官入唔到,乙2入咗王少清

呢個排位夠晒原因揀九華
本人荃灣人,級一唔會揀王少清
希望仔仔明白原因

男爵府

好媽媽勳章

一定九華啦!

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

臭猪猪 發表於 23-7-24 18:02
我地住荃灣,阿仔大抽獎,抽中王少清,之後有去叩門九華,一路都無消息……我地已經放棄咗了,點知今日啱啱 ...

我都是住荃灣,一定唔會選王。之前我女都係九龍區返學。

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

兩間都好,問吓仔仔點

複式洋房

九華最大問題係太多野玩,游泳池、四個網球場、足球場、音樂室、演奏廳、Stem Room,又近地鐵又多玩具鋪,,我Friend個仔朝朝7點到學校游水打藍球,玩到學校趕就過對面廣華睇槍,好景現時點睇Games,冇8點唔返屋企。

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

Tiffany2019 發表於 23-11-8 00:55
九華最大問題係太多野玩,游泳池、四個網球場、足球場、音樂室、演奏廳、Stem Room,又近地鐵又多玩具鋪, ...

的確係好多嘢玩唔多功課

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊