自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

B___ F____ 一間美容院

去年在這美容店買了按摩服務
期間由 tst 轉過 cwb,原因係 tst 要結束。
然後再轉返 tst 但地點不是之前位置,第二次先發現公司名唔同咗。

我通過 ws 一共預約了三次,三次都很快回覆。
在第二次接受服務時說 bf 是加盟了他們公司。

如果要順利預約就要成為會員,因會員有優先預約。

第三次按摩時,被告之買$6000服務就可成為會員,否則以後很難預約。
今日直接按摩後直接在店面預約,員工告訴我先記錄下,有位就通知你。我問何以現在查不到?她展示手上拿著一疊說需要時整理。都什麼年代?你地唔用電腦記錄,呃邊個?
我問需要等多久?她支吾以對,另一員工說三天吧。
於是我用ws預約並著她三日後覆我。

我好似仲有6次機4次人手

會凍冰水嗎?

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

想呃完一次又一次。
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

睇黎都涷過水

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

之前package 幾錢?如果錢碼唔大,寧願放棄,咪因小失大 照用舊package 睇下佢點回覆, 慢D咪慢D囉!

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 23-7-27 19:15
之前package 幾錢?如果錢碼唔大,寧願放棄,咪因小失大 照用舊package 睇下佢點回 ...

首次$5000/20次人手按摩,之後加過一次$5000/12次機,當時佢話人手按完後用呢部幫助去濕氣。
我打算用晒就 bye bye 架。
我冇打算加碼。
每次人手+機各一 part 成惠$666/次 真心貴!
佢今日叫的試另一種機,淨機扣二格,差D千一蚊,我拒絕。
佢意思係如果我唔加碼入會,來緊會好難預約。

如果佢唔比我 book,我可能搵慌張西望幫手。

男爵府

ian723 發表於 23-7-27 19:26
首次$5000/20次人手按摩,之後加過一次$5000/12次機,當時佢話人手按完後用呢部幫助去濕氣。
我打算用晒就 ...

仲淨返幾多未用?剩返一兩張就當跌咗啦,如果多嘅舉報佢啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

ian723 發表於 23-7-27 19:26
我打算用晒就 ...

放棄輸一半,又唔值得比多6000 如果佢夠膽覆你無得book, 就報東張

珍珠宮

止蝕,唔好再攞$出嚟。。

ian723    發表於 23-7-27 19:56

珍珠宮

sogreen 發表於 23-7-27 19:33
仲淨返幾多未用?剩返一兩張就當跌咗啦,如果多嘅舉報佢啦。

好似仲有

6次機 $2500

4次人手 $1000

共$3500

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

TMC3012 發表於 23-7-27 19:01
睇黎都涷過水

X 2
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ian723 發表於 23-7-27 18:34
B___ F____ 一間美容院

去年在這美容店買了按摩服務

好古惑!唔當面覆實時間
即日check唔到幾時有位都離奇,3日內都可以唔覆遮,千萬唔好俾6千蚊入會,再約多幾次睇下咩環境先。

子爵府

減齡達人勳章

去消委會投訴,再報東張。

大宅

回覆樓主:

一定唔會再比6000蚊囉

伯爵府

回覆樓主:

唔好再俾錢入會

珍珠宮

stagea 發表於 23-7-27 20:12
好古惑!唔當面覆實時間
即日check唔到幾時有位都離奇,3日內都可以唔覆遮,千萬唔 ...

睇下佢三日後點覆我
我點都唔會加碼

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ian723 發表於 23-7-27 20:51
睇下佢三日後點覆我
我點都唔會加碼

係,當然唔好俾6千!
如果3日唔覆,whatapps 留下記錄,問下仲有幾多項目同次數,到時你可以俾埋個死期叫佢哋回應,留來慌張用。

伯爵府

回覆樓主:

之前討論區見有個業主租左俾美容院,見佢大集團連鎖店,點知冇交租,之後搬走埋,成隊律師團話要告返業主,人間慘事

男爵府

無機會用曬

去到一半你唔加$
唔會再比你book到

我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

翡翠宮

回覆樓主:

唔好比錢入會,唔值!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

ian723 發表於 23-7-27 19:55
好似仲有
6次機 $25004次人手 $1000共$3500

點都唔會再入錢,呃完再呃,永遠都比唔完。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊