自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

阿仔今次帶我上深圳食川菜

酸菜魚又鮮又滑,令人回味無窮

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

別墅

回覆樓主:

好吸引
請問係深圳邊間?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢間係邊間?

我星期六去咗食花廚,好食環境又靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好吸引

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cforcash 發表於 23-7-31 10:50
好吸引
請問係深圳邊間?
福民站附近一品紅

唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

YuYuMother 發表於 23-7-31 10:51
呢間係邊間?

福民站附近一品紅,用美團團購好抵食

唵嘛呢叭咪吽      

水晶宮

wong2323 發表於 23-7-31 11:12
福民站附近一品紅,用美團團購好抵食

別墅

wong2323 發表於 23-7-31 11:10
福民站附近一品紅

thanks!

象牙宮

星期六香港食酸菜魚記得$3xx重要好細條。
難怪個個上大陸食。

子爵府

回覆樓主:

換手機,咁黑

子爵府

呢間幾年前同朋友食過,好好食

珍珠宮

男爵府

好正呀

超級版主

YuYuMother 發表於 23-7-31 10:51
呢間係邊間?

請問花廚有相嗎?有什麼抵食推介?
唵嘛呢叭咪吽      

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

阿仔成日帶你食好嘢, 真令人羡慕!

水晶宮

wong2323 發表於 23-7-31 12:09
請問花廚有相嗎?有什麼抵食推介?

你去大众点评睇,有好多相睇。

我哋叫咗個¥588套餐,又靚又好食。見好多人book咗枱慶祝生日。

不過深圳嚟講呢間消費比較高,食一次半次或者有節日慶祝都OK。

翡翠宮

2018復活節勳章

wong2323 發表於 23-7-31 10:43
阿仔今次帶我上深圳食川菜

酸菜魚又鮮又滑,令人回味無窮

好正
羨慕

超級版主

mercurycc 發表於 23-7-31 11:27
星期六香港食酸菜魚記得$3xx重要好細條。
難怪個個上大陸食。
唔單止又平又好食,服務態度仲好好,我最初團購了另一店,服務員幫我退款及再團購

唵嘛呢叭咪吽      

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wong2323 發表於 23-7-31 13:28
唔單止又平又好食,服務態度仲好好,我最初團購了另一店,服務員幫我退款及再團購

...

內地團購有度好,即買即用,唔用又可以退,勁方便
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊